Survivor All Star: Τα πρώτα στατιστικά των παικτών - Ποιος είναι ο κορυφαίος (BINTEO)
H δεύτερη χειρότερη δεν θυμίζει σε τίποτα την παίκτρια που γνωρίσαμε στην πρώτη της συμμετοχή στο Survivor.

Το Survivor All Star ξεκίνησε με δυνατά ποσοστά τηλεθέασης. Η πρώτη εβδομάδα, άλλωστε, έβαλε ξανά τους παίκτες για τα καλά στο κλίμα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ήδη άρχισαν να προτάσσουν και το θέμα των επιδόσεων στα αγωνίσματα, για τις μεταξύ τους σχέσεις και τις ψηφοφορίες, με τα στατιστικά να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα», προβλήθηκε ανάλυση για τα στατιστικά των παικτών στο Survivor κι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή είναι ένα πρόσωπο που λίγοι θα περίμεναν. Ο χειρότερος σε επιδόσεις, πάντως, δεν αποτέλεσε έκπληξη ενώ η δεύτερη χειρότερη δεν θυμίζει σε τίποτα την παίκτρια που γνωρίσαμε στην πρώτη της συμμετοχή στο Survivor.

Κορυφαίος αγωνιστικά μέχρι τώρα, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα runs. Ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης με έξι νίκες σε επτά runs, και η Κατερίνα Δαλάκα με πέντε νίκες σε έξι runs. Ο Μάριος Πρίαμος είναι ο επόμενος με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας έχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Ηλίας Γκότσης έχει πέντε νίκες και δύο ήττες.

Σε ό,τι αφορά αυτούς που δεν έχουν καλή αγωνιστική εικόνα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σε τέσσερις αγώνες έχει τρεις ήττες, ενώ τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες έχει ο Νίκος Μπάρτζης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει τέσσερις ήττες σε πέντε runs ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μόλις μία νίκη σε επτά παιχνίδια. Ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε, σε οκτώ παιχνίδια δεν κατάφερε να πάρει καμία νίκη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 0