Survivor All Star: Τα
Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος "έριξε τα βέλη του" στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star , στο «Πρωϊνό μας» και μίλησε για τις «κλίκες» και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που – όπως είπε – «τον πρόδωσε χαριτωμένα».

«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω γιατί όταν σχηματίστηκε ομάδες είδα ότι υπήρχαν υπο- ομάδες από της άλλες χρονιές και εγώ δεν είχα κάποιον δικό μου, δεν ήμουν στους Amigos, οπότε ήμουν η πιο εύκολη ψήφος» είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

«Όταν είπα το ναι στο All star πίστευα ότι θα είναι πολλοί παίκτες σαν και μένα , όχι αθλητές. Όσο προχωρούσαν οι διαδικασίες και έβλεπα τους παίκτες ήξερα ότι θα ναι για λίγο αλλά όχι για πόσο λίγο. Όταν είδα ποιοι είμαστε στην ομάδα – αυτό είπαμε και με τη Βρισηίδα – κατάλαβα ότι δεν θα μείνω πολύ στο παιχνίδι» τόνισε στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια μίλησε για τις κλίκες μέσα στην ομάδα και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο που όπως είπε «με πρόδωσε χαριτωμένα και με πλήγωσε πάρα πολύ».

«Ο Γιώργος με έχει πληγώσει πάρα πολύ… δεν ξεχνάμε έτσι τις φιλίες ούτε πετάμε τους ανθρώπους όταν δεν τους έχουμε πια ανάγκη. Δεν θέλω να πω τι έχω κάνει εγώ για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο αλλά με πρόδωσε χαριτωμένα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;