Survivor All Star Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η αδερφή του είναι γνωστή ηθοποιός
Survivor All Star: Ποια είναι η πανέμορφη αδερφή του "Μισθοφόρου".

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor 2017 με το προσωνύμιο “Μισθοφόρος”, λόγω του τότε επαγγέλματός του.

Φέτος, τον βλέπουμε ξανά στους στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ανήκει στο Survivor All Star  και συγκεκριμένα στην Μπλε ομάδα.

Μάλιστα, ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά το κοινό τον ψήφισε να παραμείνει στο ματς, με τον Περικλή Κονδυλάτο να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Έχουμε μάθει αρκετά για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Γνωρίζατε όμως πως έχει μια αδερφή, η οποία εκτός από πολύ όμορφη, είναι και ηθοποιός και μάλιστα γνωστή;

Ο λόγος για τη Μένια Αναγνωστοπούλου, στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία.

Η Μένια είναι ηθοποιός και την έχουμε δει σε αρκετές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως τις: «Φίλα τον βάτραχό σου», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Το πιο γλυκό μου ψέμα», κ.α

Η ίδια έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την ζωή της. Από τα λίγα που γνωρίζουμε είναι πως συνεργάζεται με τον αδερφό της, Κώστα Αναγνωστόπουλο ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε τους βήμα.

«Ο Κώστας είναι ένα παιδί που αγαπάει το δίκιο, είναι ντόμπρος χαρακτήρας και λέει τα πράγματα με το όνομα του! Κάτι που είναι σπάνιο στις μέρες μας», είχε δηλώσει παλαιότερα η Μένια Αναγνωστοπούλου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;