James Cameron: «Ο κόσμος είπε αρκετά με τις streaming υπηρεσίες»
James Cameron: «Το βλέπω από το πρίσμα ότι γυρνάμε πίσω στους κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο. Γυρνάνε στις αίθουσες ακόμη και στην Κίνα».

Ο James Cameron μπορεί να παινεύεται για το γεγονός πως είναι ο μοναδικός σκηνοθέτης στην ιστορία του σινεμά που έχει καταφέρει να έχει τρεις από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες όλων των εποχών.

Την ώρα που το Avatar: The Way of Water καλπάζει προς το $1.8 δισεκατομμύρια στο box office, ο σκηνοθέτης της ταινίας έδωσε το παρών στις Χρυσές Σφαίρες 2023, όπου ήταν υποψήφιος μάλιστα. Την ώρα που περνούσε από το κόκκινο χαλί, το Variety τον ρώτησε τι σημαίνει για τον ίδιο η τεράστια επιτυχία του Avatar 2 για το σινεμά γενικότερα.

Ο Cameron δεν έχασε την ευκαιρία και εξύμνησε το γεγονός πως αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο κόσμος γύρισε για τα καλά στις αίθουσες -μετά την πανδημία- και πως «κουράστηκε από τις streaming υπηρεσίες», όντας φυσικά ένας πρόμαχος της παραδοσιακής κινηματογραφικής εμπειρίας και όχι των streaming υπηρεσιών.

«Το βλέπω από το πρίσμα ότι γυρνάμε πίσω στους κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο. Γυρνάνε στις αίθουσες ακόμη και στην Κίνα που έχουν ξανά μια αύξηση των κρουσμάτων COVID. Λέμε σαν κοινωνία: ‘Το χρειαζόμαστε αυτό! Θέλουμε να πηγαίνουμε σινεμά’ Αρκετά με τις streaming υπηρεσίες! Κουράστηκα να κάθομαι στον κ*λο μου».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;