Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)
Survivor All Star: Στήθηκε δεύτερη κάλπη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας.

Οι ανατροπές ξεκίνησαν πριν καν συμπληρωθεί η πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star. Μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας, όπου οι Κόκκινοι πήραν μια εύκολη νίκη και έκαναν την ανατροπή στο σύνολο, αφού πλέον βρίσκονται στο 2-1 με τους Μπλε, στο συμβούλιο ασυλίας είχαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, αλλά και την ανάδειξη τεσσάρων υποψηφίων.

Μέσα σε ένα έντονα φορτισμένο κλίμα συγκίνησης οι παίκτες αποχαιρέτησαν τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Θέλω να αποχωρήσω. Δεν είμαι τρελή. Έχω κρίσεις πανικού» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, επιβεβαιώνοντας το spoiler που είχατε διαβάσει στο neolaia.gr.

Οι συμπαίκτες της από την Μπλε ομάδα την ψήφισαν, επειδή η ίδια τούς το ζήτησε, αλλά στην ανακοίνωσή της αποχώρησής της, έσπευσαν να την μεταπείσουν, αλλά μάταια.

Με δάκρυα στα μάτια την αποχαιρέτησαν, όπως και αρκετοί αντίπαλοι παίκτες. Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να κρατήσει τα δάκρυά του, ενώ η Βρισηίσα τού είπε πως τον αγαπάει και τον περιμένει έξω.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής της, όμως, έγινε μετά την πρώτη ψηφοφορία και αφού η ίδια είχε βγει υποψήφια, μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Και αφού έφυγε η Βρισηίδα Ανδριώτου, ήρθε η… ανατροπή! Έγινε και δεύτερη ψηφοφορία για να βγει ο τέταρτος υποψήφιος.

Οι Μαχητές επέλεξαν με μικρή διαφορά να βγάλουν “στον τάκο” τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως έλεγαν στα spoilers που είχατε διαβάσει στο neolaia.gr.

Έτσι, στο αποψινό (11.01.2023) θα μάθουμε ποιος από τους Περικλή Κονδυλάτο, Κώστα Παπαδόπουλο, Κώστα Αναγνωστόπουλο και Γιώργο Ασημακόπουλο θα αποχωρήσει πρώτος από το Survivor All Star.

Δείτε επίσης ΕΔΩ ποια παίκτρια αναμένεται να αντικαταστήσει τη Βρισηίδα Ανδριώτου.
Μείνετε συντονισμένοι στο neolaia.gr για περισσότερα spoilers.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;