Coachella 2023: Blackpink, Bad Bunny και Frank Ocean στο headline του μουσικού φεστιβάλ
Coachella 2023: Ο Bad Bunny θα γίνει ο πρώτος Λατίνος καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί ως επικεφαλής και οι BLACKPINK το πρώτο συγκρότημα της K-pop που θα είναι στο headline του φεστιβάλ.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε επισήμως το lineup του Coachella 2023, το headline του οποίου θα αποτελείται από τους Bad Bunny,  BLACKPINK και Frank Ocean. Επιπλέον, special guest του Coachella θα είναι ο Calvin Harris.

Το Coachella 2023 θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια, πρώτα το τριήμερο 14 – 16 Απριλίου και ξανά το τριήμερο 21 – 23 Απριλίου. Όσοι και όσες δώσουν το παρών στο φεστιβάλ θα γίνουν μάρτυρες ιστορικών οροσήμων και αυτό γιατί ο Bad Bunny θα γίνει ο πρώτος Λατίνος καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί ως επικεφαλής του «Coachella» και οι BLACKPINK το πρώτο συγκρότημα της K-pop που θα είναι επικεφαλής του φεστιβάλ.

Οι Blackpink, το K-Pop girl band  που αποτελείται από τις Jennie, Jisoo, Lisa και Rosé, θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο «Coachella», μετά το 2019, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα ανήκει στο headline του μουσικού φεστιβάλ.

Ο Frank Ocean θα πραγματοποιήσει επίσης τη μεγάλη επάνοδό του και την πρώτη ζωντανή εμφάνισή του μετά από έξι χρόνια, συμπληρώνοντας το lineup ως ο τρίτος καλλιτέχνης που τίθεται επικεφαλής του «Coachella» για το 2023.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial)

Η προπώληση εισιτηρίων για το Coachella 2023 αναμένεται να ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας. 

Ο Bad Bunny θα είναι ο επικεφαλής της πρώτης ημέρας (Παρασκευή 14 και 21 Απριλίου), ενώ την ίδια ημέρα θα εμφανιστούν επίσης και οι Gorillaz, Burna Boy, The Chemical Brothers, Kaytranada, Blondie, Becky G, Metro Boomin, Pusha T, SG Lewis, YUNGBLUD, Idris Elba και πολλοί ακόμα.

Τη δεύτερη ημέρα (Σάββατο 15 και 22 Απριλίου) τα ηνία παίρνουν οι BLACKPINK, οι οποίες θα γίνουν το πρώτο συγκρότημα της K-pop στην ιστορία που τίθεται επικεφαλής του Coachella 2023. Τη δεύτερη ημέρα θα εμφανιστούν πρόγραμμα και οι εξής: Rosalía, Eric Prydz, boygenius (Phoebe Bridgers, Lucy Dacus, Julien Baker), The Kid LAROI, Charli XCX, Labrinth, Sofi Tukker, Remi Wolf, Mura Masa, Elderbrook και αρκετούς ακόμα.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα (Κυριακή 16 και 23 Απριλίου) στη σκηνή του Coachella 2023 επικεφαλής θα είναι ο Frank Ocean, ενώ το line-up συμπληρώνουν οι Björk, Kali Uchis, Dominic Fike, Latto, Willo, GloRilla, Boris Brejcha, Christine and the Queens, Rae Sremmurd, Camelphat και αρκετοί ακόμη.

Εκτός αυτών μία από τις τρεις ημέρες θα κάνει μία ειδική εμφάνιση ο Calvin Harris.

Υπενθυμίζεται ότι οι περισσότερες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια και των δύο τριημέρων του «Coachella» μεταδίδονται συνήθως ζωντανά μέσω του YouTube σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coachella (@coachella)

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;