Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Πάτρας: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη»
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε έξω από το δικαστήριο και έκανε δηλώσεις ισχυριζόμενος πως πρόκειται για μία εμβληματική δίκη.

Σήμερα Τετάρτη (11/1) ξεκινάει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ παράλληλα έχει κληθεί να απολογηθεί για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε έξω από το δικαστήριο και έκανε δηλώσεις ισχυριζόμενος πως πρόκειται για μία εμβληματική δίκη.

«Το τονίζω για άλλη μία φορά για να το κλείσω το θέμα. Όσες επιθέσεις και να γίνονται εναντίον μου δεν πρόκειται να μην κάνω το καθήκον μου και να βοηθήσω την κατηγορούμενη. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που απαντά σε όλα. Αυτό που με ενοχλεί είναι όταν άσχετοι άνθρωποι, άσχετοι επειδή δεν γνωρίζουν τον ποινικό κώδικα, εμφανίζονται – και ειδικά δημοσιογράφοι που δεν έχουν δημοσιογραφικό αυτοσεβασμό – εμφανίζονται. Θα πρέπει να προσέχουν αυτά που λένε γιατί αντικείμενο της έρευνας είναι μία ανθρώπινη ζωή, αλλά και η προσωπική ελευθερία της κατηγορούμενης», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε τα εξής:

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη. Είμαι σίγουρος ότι θα καταρρεύσει το κατηγορητήριο. Το σημαντικότερο είναι όλοι να καταλάβουν ότι η ελευθερία είναι το σημαντικότερο αγαθό. Ο κρατούμενος στις φυλακές πεθαίνει κάθε μέρα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;