«Ο Μπο φοβάται»: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Xοακίν Φίνιξ
«Ένας παρανοϊκός άνδρας ξεκινά μια επική οδύσσεια για να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στην τολμηρή νέα ταινία του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Άρι Άστερ».

Η νέα ταινία του Αρι Αστερ «Disappointment Blvd.» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ και θα είναι «ένα οικείο πορτρέτο δεκαετιών ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών», έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον της κινηματογραφικής κοινότητας. To στούντιο A24 έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας.

Η επίσημη σύνοψη του «Ο Μπο φοβάται» από την A24 έχει ως εξής: «Ένας παρανοϊκός άνδρας ξεκινά μια επική οδύσσεια για να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του στην τολμηρή νέα ταινία του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Άρι Άστερ».

Αλλά από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε μέσα στο 2021 μέχρι σήμερα φαίνεται πως πέρασε από διάφορες αλλαγές και η πιο σημαντική ήρθε τώρα με την αλλαγή του τίτλου σε «Beau Is Afraid», ο οποίος παρουσιάστηκε με την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας.

Ο Φίνιξ θα παίξει στη νέα ταινία του Άστερ μετά τον ρόλο του Άρθουρ Φλεκ στην ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς για την DC Comics το 2019, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη ταινία του φεστιβάλ «C’mon, C’mon» του Μάικ Μιλς για το 2019, ως ραδιοφωνικός δημοσιογράφος. Θα υποδυθεί ξανά τον Άρθουρ Φλεκ απέναντι από τη Lady Gaga στο “Joker: Folie à Deux“, το οποίο χαρακτηρίζεται ως μιούζικαλ.

Στην ταινία, στην οποία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Νέιθαν Λέιν, Πάτι ΛουΠον, Εϊμι Ράιαν, Κάιλι Ρότζερς, Πάρκερ Πόσεϊ, Μάικλ Γκαντολφίνι, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Ρίτσαρντ Κινγκ, φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Πολλοί υποθέτουν πως θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, όπως εκείνο της Βενετίας ή ακόμα και στις Κάννες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;