Νομπελίστας φυσικός προτείνει τον τέλειο τρόπο να μαγειρέψεις μακαρόνια
Ο Ιταλός φυσικός Giorgio Parisi, προτείνει έναν νέο τρόπο για “τέλεια μαγειρεμένα μακαρόνια”.

Ο Ιταλός φυσικός Giorgio Parisi κέρδισε το βραβείο Νόμπελ το 2021. Τώρα επανέρχεται στην επικαιρότητα, προτείνοντας έναν νέο τρόπο για “τέλεια μαγειρεμένα μακαρόνια”.

Προτείνει λοιπόν να σβήνουμε το μάτι δύο λεπτά αφού ρίξουμε τα μακαρόνια και να καλύπτουμε την κατσαρόλα με το καπάκι για να περιμένουμε τη θερμότητα που έχει απομείνει στο νερό να ολοκληρώσει το μαγείρεμά τους. Υπολογίστε ένα λεπτό παραπάνω από τον προτεινόμενο χρόνο μαγειρέματος.

Φυσικά δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Antonello Colonna τονίζει πως αυτός ο τρόπος μαγειρέματος κάνει τα μακαρόνια σαν λάστιχο και δε θα μπορούσαν ποτέ να σερβιριστούν σε ένα υψηλής ποιότητας εστιατόριο.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
  
 1