Στη Μαδρίτη το μικρότερο κλαμπ στον κόσμο
Μετά το Βερολίνο η Teledisko, η οποία χαρακτηρίζεται ως το «μικρότερο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον κόσμο», άνοιξε και στη Μαδρίτη.

Μετά το Βερολίνο, όπου ήδη πέντε μικροσκοπικά νυχτερινά κέντρα έχουν ήδη δημιουργηθεί εντός και γύρω της πόλης, η Teledisko, η οποία χαρακτηρίζεται ως το «μικρότερο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον κόσμο» άνοιξε και στη Μαδρίτη.

Η Teledisko είναι ένα μικροσκοπικό κλαμπ που εκτείνεται σε μόλις ένα τετραγωνικό μέτρο με τη Μαδρίτη να αποτελεί τον πρώτο «σταθμό» της εκτός Γερμανίας, δηλαδή στο εξωτερικό.

Το club έχει σχήμα τηλεφωνικού θαλάμου και είχε γοητεύσει πολύ κόσμο της γερμανικής πρωτεύουσας, καθώς φιλοξενούσε ζεστά και ιδιωτικά πάρτι έναντι χαμηλού αντιτίμου. Συγκεκριμένα, οι θαμώνες πληρώνουν 2 ευρώ για να εισέλθουν στο διάσημο κλαμπάκι και να «τρελαθούν» με τους φίλους τους.

«Η Teledisko είναι η μικρότερη ντίσκο στον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας τραγούδι ρίχνοντας ένα κέρμα, στη συνέχεια να εκτυπώσετε απευθείας μία φωτογραφία και να κατεβάσετε ένα βίντεο μέσω ενός συνδέσμου», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Teledisko.

«Ό,τι συμβαίνει στην Teledisko μένει στην Teledisko. Χορέψτε σαν να μην υπάρχει αύριο!», τονίζεται στη σελίδα της Teledisco.

Στις ιδαιτερότητες του κλαμπ συγκαταλέγεται και το γεγονός πως χωράει τρία άτομα κάθε φορά και λειτουργεί για μόλις τρία λεπτά, αφού πρώτα επιλεγεί ένα τραγούδι και ενεργοποιηθεί από την εξωτερική οθόνη. Αν και στο Βερολίνο οι θαμώνες πληρώνουν 2 ευρώ, η Teledisko της Μαδρίτης είναι προς το παρόν δωρεάν για το κοινό.

Μάλιστα, οι θαμώνες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ακούσουν με την playlist να περιλαμβάνει τραγούδια, όπως το «Dancing Queen» των ABBA, το «Umbrella» της Rihanna και το «Barbie Girl» των Aqua, ενώ μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες όπως θα έκαναν σε έναν φωτογραφικό θάλαμο και να ρυθμίσουν τα εφέ, όπως το στροβοσκοπικό φως, την περιστρεφόμενη ντισκομπάλα και τις μηχανές καπνού.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης τρία κινητά Telediskos για τα οποία υπάρχει δυνατότητα κράτησης και αποστολής σε όλο τον κόσμο για οποιαδήποτε εκδήλωση. Ωστόσο, η νέα τοποθεσία της Μαδρίτης θα αποτελέσει μόνιμο στοιχείο της πόλης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;