Γρηγόρης Λέων για υπόθεση Πάτρας: «Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο νοσηλείας των παιδιών»
Ο Γρηγόρης Λέων μίλησε με αφορμή την έναρξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σήμερα Δευτέρα (9/1) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είναι προγραμματισμένη η έναρξη της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, εννέα μήνες μετά την προφυλάκιση της, θα βρεθεί απέναντι από τους τρεις δικαστές και τους τέσσερις ενόρκους, αφου η ίδια δικάζεται για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της στο Καραμάνδειο νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021.

Με την έναρξη της δίκης αναμένεται να βρεθούν στο δικαστήριο περισσότεροι από 30 γιατροί και νοσηλευτές από τα νοσοκομεία που βρέθηκε η άτυχη Τζωρτζίνα.

Έτσι, ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μίλησε σήμερα Δευτέρα (9/1) στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» όσον αφορά το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ανέφερε τα εξής:

«Το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αφορά τα δύο πρώτα παιδιά, δηλαδή δεν αφορά την τρίτη υπόθεση. Αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει τον τέταρτο συνήγορο – κατά σειρά – που έχει η κατηγορούμενη να λέει για ιατροδικαστές, εντούτοις δεν έχω ακούσει, τουλάχιστον στον δημόσιο διάλογο που συμμετέχω, να αναφέρονται στην τρίτη υπόθεση, δηλαδή της Τζωρτζίνας, ιατροδικαστές».

Στη συνέχεια ο κ. Λέων εξέφρασε το επιστημονικό ενδιαφέρον να ακούσει τι θα καταθέσουν οι ιατροδικαστές σε μία τέτοια υπόθεση τονίζοντας μάλιστα πωςς «σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο νοσηλείας των παιδιών».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;