Έξι ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους έρχεται με αρκετές επιλογές από νέες ταινίες και σειρές και για όλα τα γούστα. Η μεγάλη επιστροφή του Brendan Fraser, που ακούγεται για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, μία κωμωδία τρόμου, αλλά και μία διαφορετική σειρά από το Netflix, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές για αυτό το ΣουΚου.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

The Whale

Ο Darren Aronofsky επιστρέφει μετά από έξι χρόνια με τη νέα του ταινία. Η ερμηνεία του Brendan Fraser έχει ξεχωρίσει και φαίνεται να δίνει μάχη για την κατάκτηση του βραβείου Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Η ταινία, στο σύνολό της, έχει συγκεντρώσει ανάμεικτες κριτικές. Αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ένας υπέρβαρος και κλεισμένος στο σπίτι του καθηγητής λογοτεχνίας αποφασίζει να επανενωθεί με την έφηβη κόρη του.

Μ3GAN

Μετά τον Chucky, ακόμα μία κούκλα έρχεται να μας στοιχειώσει. Η νέα ταινία έχει καταφέρει να πάρει αρκετά θετικές κριτικές από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, ενώ στη χώρα μας η ανταπόκριση είναι λίγο πιο… ανάμεικτη θα πω. Να σημειώσουμε, ωστόσο, πως είναι μία κωμωδία τρόμου και ένα ευχάριστο διάλειμμα στα σινεμά. Η επιστήμονας της ρομποτικής, Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής οκτάχρονης ανιψιάς της Κέιντι. Αποφασίζει να της χαρίσει την M3gan, μια κούκλα τεχνητής νοημοσύνης η οποία αρχίζει να παίρνει τις δικές της, επικίνδυνες αποφάσεις.

Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο

Η Αμερικανική μεταφορά της σουηδικής δραματικής κομεντί έχει πρωταγωνιστεί τον Tom Hanks. Ο γνωστός ηθοποιός ακούγεται για την πεντάδα των Όσκαρ για την Ανδρική Ερμηνεία. Ο Ότο είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος, ο οποίος έχει χάσει λίγο καιρό πριν τη γυναίκα του. Σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, αλλά η μετακόμιση μιας φασαριόζικης οικογένειας δίπλα του θα του αλλάξει με απρόοπτο τρόπο τα σχέδια.

Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη

Ο Guy Ritchie επιστρέφει με νέα ταινία και συνεργάζεται ξανά με τον Jason Statham και στο καστ βλέπουμε ονόματα όπως ο Hugh Grant και η Aubrey Plaza. Ξέρεις τι να περιμένεις από μία ταινία του γνωστού σκηνοθέτη. Οπότε, ξέρεις αν είναι και για σένα! Μέλος μιας ειδικής ομάδας μυστικών πρακτόρων, η οποία θα συμπεριλάβει ως δόλωμα ένα δημοφιλή σταρ του Χόλιγουντ, ο Όρσον Φόρτσιουν αναλαμβάνει να σταματήσει την πώληση ενός άκρως επικίνδυνου όπλου από τον δισεκατομμυριούχο Γκρεγκ Σάιμοντς.

The Pale Blue Eye

Ο Scott Cooper ετοίμασε ένα θρίλερ μυστηρίου για το Netflix με πρωταγωνιστεί τον Christian Bale. Η ταινία διαδραματίζεται στις αρχές του 1800 και ακολουθεί έναν ντετέκτιβ που προσλήφθηκε για να ερευνήσει μια φρικτή δολοφονία ενός δόκιμου στρατιώτη.

Το Μυστικό Αρχηγείο

Το βράδυ της Κυριακής, 8 Ιανουαρίου, το Cosmote Cinema1 HD μας φέρνει μία ταινία για όλη την οικογένεια με πρωταγωνιστή τον Owen Wilson. Ο Τσάρλι μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι σούπερ ήρωας κι ότι έχει μυστικό αρχηγείο στο υπόγειο του σπιτιού. Το ίδιο όμως ανακαλύπτει και μια ομάδα κακών… και τώρα ο μικρός και οι φίλοι του θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο.

Σειρές

Star Wars: The Bad Batch

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κινουμένων σχεδίων που συνεχίζει την ιστορία του “Clone Wars” ξεκίνησε να προβάλλεται στο Disney+. Μάλιστα, τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν είναι ήδη διαθέσιμα, ενώ κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε ακόμα ένα νέο επεισόδιο της σειράς.

Ginny & Georgia Season 2

Η δραματική σειρά του Netflix, που κατάφερε να γίνει μία από τις αξιοσημείωτες επιτυχίες της streaming πλατφόρμας, είναι διαθέσιμη με όλα της τα επεισόδια. Η σειρά ακολουθεί την οικογένεια της Ginny και μας ρωτάει “τι θα έκανες εάν γνώριζες πως η μητέρα σου είναι δολοφόνος”;

Criminal Minds Evolution

Ο νέος κύκλος (ο 16ος της σειράς!) είναι διαθέσιμος με τα δύο πρώτα του επεισόδια μέσα από το Disney+. Η γνωστή και δημοφιλής σειρά ακολουθεί μία επίλεκτη ομάδα του FBI, η οποία αναλύει τους πιο διεστραμμένους εγκληματίες της χώρας, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Kaleidoscope

Το Netflix προσπαθεί κάτι τελείως διαφορετικό με τη νέα δραματική σειρά δράσης. Η σειρά σου επιτρέπει να δεις τα επεισόδια με όποια σειρά θέλεις εσύ. Μάλιστα, σε κάθε προφίλ θα εμφανίζονται με διαφορετική σειρά. Το μόνο επεισόδιο που πρέπει να δεις τελευταίο είναι το “Λευκό”. Η σειρά οκτώ επεισοδίων του Eric Garcia επικεντρώνεται στη μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
  
  
 1