Νάντια Κοντογεώργη στο Νίκο Μουτσινά: «Αισθάνομαι πάντα αμήχανα όταν με ρωτούν γι' αυτό...»
Η Νάντια Κοντογεώργη απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή.

Σήμερα Πέμπτη (5/1) ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής Κ«αλό Μεσημεράκι» τη Νάντια Κοντογεώργη μαζί με όλη τη «Μελωδία της Ευτυχίας». Εκεί, η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση, για τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ δέχτηκε και ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, αν και απέφυγε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στα προσωπικά της.

Συγκεκριμένα, η Νάντια Κοντογεώργη δεν θέλησε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και εξήγησε ότι δεν αισθάνεται άνετα όταν μιλάει για αυτά τα θέματα.

«Γι’ αυτό έφερα μαζί μου τα παιδιά για να μην απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις! Προφανώς ό,τι κάνω επαγγελματικά με γεμίζει και στην προσωπική μου ζωή, στο εσωτερικό ζύγι. Εάν θες να σου απαντήσω για την προσωπική μου ζωή συγκεκριμένα, είναι ένα ζήτημα πολύ προσωπικό και αισθάνομαι πάντα αμήχανα όταν με ρωτούν γι’ αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια επεσήμανε πόσο σημαντική είναι για την ίδια η προσωπική της ευτυχία και ισορροπία.

«Θα το μοιραστώ μήπως λειτουργήσει θεραπευτικά και για μένα και για τους άλλους. Είναι ένα κομμάτι τόσο βαθύ ψυχικά για την ευτυχία του ανθρώπου που θεωρώ ότι στα σχολεία καλύτερα θα έπρεπε να μαθαίνουμε πώς να συσχετιζόμαστε», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;