Τα βιντεοπαιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά για το 2022
Το κανάλι του YouTube, Digital Foundry, επέλεξε τα βιντεοπαιχνίδια του 2022 με τα καλύτερα γραφικά.

Με τη χρονιά να φτάνει στο τέλος της βλέπουμε όλο και περισσότερες λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς από βιβλία, ταινίες μέχρι και βιντεοπαιχνίδια. Τώρα, το Digital Foundry δημοσιοποίησε τη λίστα του με τα βιντεοπαιχνίδια του 2022 που έχουν τα καλύτερα γραφικά.

Το κανάλι του YouTube που ειδικεύεται στην ανάλυση του τεχνικού τομέα βιντεοπαιχνιδιών, ξεχώρισε τις δέκα εμπειρίες, που χάρη στα υπέροχα γραφικά τους, μας ταξίδεψαν σε διαφορετικούς κόσμους και μας χάρισαν μοναδική δράση!

Σύμφωνα λοιπόν με τους εμπειρογνώμονες του καναλιού, το παιχνίδι του 2022 με τα καλύτερα γραφικά είναι το “Horizon Forbidden West”. Το παιχνίδι αποτελεί αποκλειστικό τίτλο για το PS5 από την Guerrilla Games και εντυπωσίασε το Digital Foundry, αφού είχε εξαιρετικά ομαλά animations και περιβάλλοντα με τεράστια κλίμακα που συγχρόνως ήταν “φορτωμένα” με λεπτομέρεια σε κάθε γωνιά τους.

Στη δεύτερη θέση επέλεξαν το “The Callisto Protocol”, το οποίο κατάφερε να εντυπωσιάσει παρόλο που κάνει χρήση της πλέον παλιότερης Unreal Engine 4. Όπως σημείωσαν, το σύστημα φωτισμού του είναι εξαιρετικό, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα στα κλειστοφοβικά σοκάκια της Black Iron Prison. Μάλιστα, επαίνεσαν τα particle effects του τίτλου, ενώ τόνισαν πως δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση εξαιτίας των προβλημάτων με το stuttering.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκουμε το “Portal RTX”, το οποίο αποτελεί remake ενός πολύ παλιότερου και φαινομενικά απλού τίτλου. Ωστόσο, δείχνει πόσο δραματικά μπορεί να βελτιωθεί η απτική απεικόνιση χάρη στο ray-tracing. Όπως υποστηρίζει το κανάλι του YouTube, ίσως, είναι η καλύτερη χρήση της προηγμένης τεχνολογίας που έχουμε δει φέτος.

Στις επόμενες επτά θέσεις έχουμε βιντεοπαιχνίδια τα οποία ξεχώρισε το κανάλι, χωρίς να τα βάζει όμως σε συγκεκριμένη σειρά, ενώ ως honorable mention αναφέρθηκε και η next-gen αναβάθμιση του “The Witcher 3: Wild Hunt”. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της λίστας είναι τα εξής:

  • Dying Light 2
  • Need For Speed Unbound
  • Fortnite (Unreal Engine 5.1 update)
  • A Plague Tale: Requiem
  • Warhammer 40,000: Darktide
  • The Last of Us Part 1
  • Gran Turismo 7

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;