Φωτεινή Βελεσιώτου: Το τραγούδι, το μπάσκετ και η Νατάσα Μποφίλιου
Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε για την καριέρα της, την αγάπη της για το μπάσκετ και απάντησε για τα σχόλια που δέχθηκε η Νατάσα Μποφίλιου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για το μπάσκετ, για την αγροτική ζωή και τα χρόνια ως δασκάλα.

Αρχικά, η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε για τη λατρεία της, το μπάσκετ. Όπως είπε:

«Πηγαίναμε 3 το πρωί και παίζαμε μπάσκετ. Ως φοιτήτρια ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, δεν ξέρω αν θα έκανα καριέρα στο μπάσκετ. Με κέρδισε το «δασκαλίκι». Καλή παίκτρια ήμουν αλλά όχι κάτι το φοβερό. Τραγουδούσα παράλληλα με το σχολείο, πίστεψα ότι ολοκλήρωσα ως δασκάλα. Πήρα μειωμένη σύνταξη, ήθελα να ξεκουραστώ.

Έρχονται πολλοί μαθητές μου να με δουν, είναι 40 χρόνων πια. Στο σχολείο που ήμουν δασκάλα, τους μάθαινα γραμματική μέσω του τραγουδιού. 21 χρόνια τραγουδούσα αλλά δεν ήθελα να κάνω δίσκο, μου αρέσει να τραγουδάω, το στούντιο είναι απρόσωπο»

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε και για τις αγροτικές δουλειές και δήλωσε:

«Δεν κάνω πια αγροτικές εργασίες, με τον πρώην άνδρα μου είχαμε ένα χωράφι με μπαξέδες, κότες, πάπιες, κουνέλια, περιστέρια, φραγκόκοτες. Ένας κύριος μου είπε πως έκοψε το τσιγάρο, για να μαζεύει λεφτά να έρχοται να με βλέπει.

Στη λαϊκή σήμερα ένας μανάβης μου είπε δεν έχω λουλούδια να σου δώσω και μου έδωσε 3 καρότα. Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια να τραγουδάω λιγότερο και να ταξιδεύω. Η Νατάσα Μποφίλιου να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι αυτή που είναι»

Κλείνοντας,  Φωτεινή Βελεσιώτου είπε:

«Όταν έχει τραγούδι μου το ραδιόφωνο, αλλάζω σταθμό. Προτιμώ να ακούσω άλλους συναδέλφους»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1