Αλεξία Τράικο: Το GNTM 5 και η σχέση της με την οικογένειά της
Η νικήτρια του GNTM 5, Αλεξία Τράικο, μίλησε για το ριάλιτι μοντέλων, καθώς και την οικογένειά της.

Η Αλεξία Τράικο, η νικήτρια του GNTM 5 βρέθηκε καλεσμένη στο «Breakfast@Star», το πρωί της Τετάρτης. Το μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πατέρα της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Παράλληλα, η Αλεξία Τράικο αναφέρθηκε και στις σχέσεις με τη μητέρα της.

Αρχικά, η νικήτρια του GNTM 5 μίλησε για τη σχέση της με την οικογένειά της και για το ριάλιτι μοντέλων και είπε:

«Γενικά, με την οικογένειά μου είμαστε λίγο χωρισμένοι μεταξύ μας. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί και όλα αυτά… Είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μόνο που ήταν εκεί μου κάλυπταν όλο το κενό. Ο μπαμπάς έβλεπε τον τελικό live και με το που τελείωσε με πήρε κατευθείαν τηλέφωνο.

Ήταν πάντα εκεί δίπλα μου, να με συμβουλεύσει. Ήταν πολύ συγκινημένος, παρότι δεν ήθελε να το δείχνει… είναι αυτό το κλασικό οι άντρες δεν κλαίνε. Αυτό που μου είχε λείψει πιο πολύ παλαιότερα είναι ότι δεν είχα ακούσει μπράβο. Ήταν κομβική στιγμή για μένα το GNTM, η νίκη είναι συμβολική για μένα»

Σε ό,τι αφορά τη σχέση με τη μητέρα της, η Αλεξία Τράικο εξομολογήθηκε πως:

«Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο πολύ καλές σχέσεις. Δεν έχουμε τόσο κοντινές σχέσεις, αλλά εντάξει… γνωρίζω ότι μπορεί να είναι περήφανη για μένα παρ’ όλο που δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;