Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν σκηνή από το «Είσαι το ταίρι μου» και γίνονται viral!
Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν μία από τις πιο αστείες σκηνές της κωμικής σειράς «Είσαι το ταίρι μου»!

Η κωμική σειρά «Είσαι το ταίρι μου» είχε κάνει την εμφάνισή της το μακρινό 2001, 21 χρόνια πριν, και έχει καταφέρει να κάνει πολλούς από εμάς να γελάσουμε, ακόμα και μέσα από επαναλήψεις. Μάλιστα, το δίδυμο Βίκυ ΣταυροπούλουΣοφία Βογιατζάκη έχει καταφέρει να αφήσει τη δική του τηλεοπτική ιστορία!

Η κωμική σειρά παίζεται και πάλι σε επανάληψη από το MEGA, και η Βίκυ Σταυροπούλου με την Σοφία Βογιατζάκη αποφάσισαν να αναβιώσουν μία από τις σκηνές που έχουν γράψει ιστορία.

Στην σκηνή η Στέλλα (Βίκυ Συατροπούλου) μιλά στην Τούλα (Σοφία Βογιατζάκη) για την «αιματήρη». όπως λέει χαρακτηριστικά, δίαιτά της. Μάλιστα, παραπονιέται που ολόκληρη την ημέρα έχει φάει μόνο ένα φρούτο. Συγκεκριμένα, έχει φάει ΜΟΝΟ ένα καρπούζι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην ανάρτηση:

«Εμείς είμαστε στο θέατρο, εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;; Να βάλετε mega γιατί σήμερα ξεκινάει γι ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο-. Είσαι το ταίρι μου κι εσείς θα είστε το ταίρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβώς!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;