Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή»
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε πως αν και δεν έχει κάτι να κρύψει, φροντίζει να προστατεύει την ιδιωτική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι, προφανώς και θα το δείτε. Δεν νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξήγησε πως βρίσκεται σε ηλικία που πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει μόνος ή αν θα βρει σύντροφο. «Είμαι σε μια ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς έτσι ή αν θα βρεις μία σύντροφο. Έναν άνθρωπο να περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου. Ό,τι φέρει η ζωή», ανέφερε.

Όπως είπε αργότερα, το ιδανικό είναι να βρει έναν άνθρωπο να πορευτεί. «Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα βέβαια, σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, δεν είναι εύκολη εξίσωση», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική του συμπεριφορά μέσα σε μία σχέση. «Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μια σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κλείνοντας.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1