Έξοδος στην Αθήνα: 10 χριστουγεννιάτικα events για το ΣΚ (24-25/12)
Έξοδος στην Αθήνα Christmas Edition!

Έξοδος στην Αθήνα Christmas Edition!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί τους και οι άδειες, οι εξορμήσεις και τα μελομακάρονα. Άντε να ξεκουραστούμε, να ανανεωθούμε, να γεμίσουμε λάμψη και έπειτα να επιστρέψουμε δριμύτεροι στη βαρετή καθημερινότητα.

Βέβαια κάποιοι από εμάς θα παραμείνουμε στην Αθήνα και αυτό ίσως δεν είναι και τόσο ευχάριστο.

Όμως αν σκεφτούμε την πληθώρα των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ημέρες, αποζημιωνόμαστε και με το παραπάνω.

Events εορταστικά, λαμπερά, χριστουγεννιάτικα και συναρπαστικά μας περιμένουν αυτό το ΣΚ στη στολισμένη Αθήνα.

Πάμε να τα δούμε!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

✔Blend XMAS with Len Faki

έξοδος στην Αθήνα

24/12

Λίγοι μουσικοί στην underground σκηνή έχουν το ίδιο επίπεδο απήχησης που έχει ο Len Faki κατά τη διάρκεια της καριέρας του, που «γράφει» ήδη δύο δεκαετίες.

Ως ένας από τους πρώτους residents του Berghain έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες παίζοντας σε κάθε γωνιά του κόσμου. Οι ζωντανές εμφανίσεις του είναι μια οπτικοακουστική περιπέτεια, αφού δεν παίζει μόνο για πλήθος αλλά μάλλον γίνεται ένα μαζί τους. Ως ιδιοκτήτης δισκογραφικής έχει κυκλοφορήσει πάνω από 130 δίσκους στη Figure, δίνοντας την απαραίτητη πλατφόρμα σε κυρίως ανερχόμενους καλλιτέχνες. Ως παραγωγός και κυρίως ως καλλιτέχνης, το δημιουργικό του ταλέντο δεν έχει όρια, με τον ήχο του να εξελίσσεται συνεχώς – δεν χάνει ποτέ την ίδια ζωντανή, μοναδική ενέργεια και το πάθος που βάζει στα sets του.

Η σχέση του με το Berghain είναι πραγματικά ξεχωριστή, δεν υπάρχει άλλο μέρος όπου έχει παίξει περισσότερο, όπου το όλο στήσιμο του club είναι δεύτερη φύση για εκείνον, και του επιτρέπει να δοκιμάζει συνεχώς νέο υλικό. Τα χαρακτηριστικά ενός πολύωρου DJ set σε αυτό που αποκαλεί «το σαλόνι του» τον εμπνέουν να ποικίλλει σε τόνο και να ξεδιπλώνει πλήρως το στυλ του, εξερευνώντας και εμβαθύνοντας περαιτέρω τη μαεστρία του να μετατρέπει ένα απλό set, σε ένα δυνατό μουσικό ταξίδι.

Οι παραγωγές του Len είναι αμέτρητες και η αφοσίωσή του στην τέχνη του δεν έχει προηγούμενο. Πολλοί δε συνειδητοποιούν ότι όλα όσα παίζει στα sets του είναι δικά του edits. Αυτό που ξεκίνησε ως πάθος, έχει πλέον μετατραπεί σε ένα πλήρες project και μαζί του γεννήθηκε η LF RMX, μια διέξοδος για να παρουσιάζει τα remix και τις επεξεργασίες του, με όλα τα έσοδα από το label να δωρίζονται στην Straßenkinder e.V., έναν οργανισμό με έδρα το Βερολίνο, που υπάρχει για να καταπολεμήσει την παιδική φτώχεια και την έλλειψη στέγης.

Μέσα στο 2022 και χωρίς να σταματά να διαμορφώνει τον ήχο του, ο Len έχει μεγάλες ιδέες για την κατεύθυνση της μουσικής του. «Το όραμά μου είναι να συνδυάσω ambient, house και techno σε ένα μοναδικό set, μέσα σε μια νύχτα. Μοιράζομαι τα βαθύτερα πάθη και τις επιρροές μου με το κοινό σε ένα πραγματικό μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο, χωρίς όρια».

Ο Len Faki, ο καλλιτέχνης που κέρδισε κάτι παραπάνω από τη θέση του στην ιστορία μεταξύ των μεγάλων, είναι η επιλογή του Blend για ένα άχαστο X-Mas Eve. Μαζί του οι residents του Blend και σταθεροί επι-κοινωνοί του tech ήχου, Mikee και Manolaco.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ!

✔Xmas Eve Party με Jazz Trio, 48 Ores & DJ Set

24/12

Tο GAZARTE φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη, μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες και φυσικά πολύ μουσική και χορό!

Η εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, τα ευφάνταστα cocktails, το γιορτινό μενού, Live Party Performance από Jazz Trio και τις 48 Ores, είναι τα “μαγικά συστατικά” που απαρτίζουν το σκηνικό της υποδοχής και της φιλοξενίας και μας υπόσχονται να περάσουμε αξέχαστο ρεβεγιόν Χριστουγέννων, μαζί με τους αγαπημένους μας!

Ειδικά για τις ημέρες αυτές, το Gazarte ανοίγει την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα, φλερτάροντας με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας.

Την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνει με Xmas και Jazz μελωδίες, Live Jazz τρίο επί της σκηνής.

Στη συνέχεια, οι μετρ της διασκέδασης, 48 Οres, έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες Live parties, από την Ελλάδα έως την Σουηδία τα Hνωμένα Αραβικά και τις Κανάριες Νήσους, θα είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι της βραδιάς που θα ανεβάσουν εντυπωσιακά τόσο τους μουσικούς ρυθμούς όσο και το κέφι μας, με μια μοναδική Live Party Performance γεμάτη από ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Η βραδιά συνεχίζει με τους DJs του Gazarte να παίρνουν τα ηνία για να κορυφώσουν το πάρτυ και να μας κρατήσουν σε χορό μέχρι το πρωί!

Tο πιο εντυπωσιακό, γιορτινό και απολαυστικό σκηνικό της πόλης είναι και φέτος στο Gazarte!

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

✔Trashformers-Ζήσε το Όνειρο/Xmas+NYE Edition

έξοδος στην Αθήνα

25/12

Σου έχει τύχει ποτέ να δεις όνειρο τόσο ζωντανό που νόμιζες ότι είναι πραγματικότητα ;;!!

– Ναι… σε όλους έχει συμβεί.

Σου έχει τύχει όμως ποτέ να πας σε πραγματικό πάρτυ που να μοιάζει με όνειρο ;;;!!

– Φυσικά και θα σου συμβεί !!

Ανήμερα Χριστούγεννα (25 Δεκεμβρίου) και παραμονή Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου), το team της ακομπλεξάριστης διασκέδασης σε καλεί σε μια βραδιά τελείως διαφορετική από ό,τι έχεις ζήσει μέχρι τώρα!

Μετά από αναταραχές και χρονοδιαστρεβλώσεις, τις πολυδιαστατικές εμπειρίες και τις διαγαλαξιακές τους εμφανίσεις, οι Trashformers εισχωρούν βαθιά μέσα στο συνειδητό, το υποσυνείδητο, το ασυνείδητο και το υπερσυνείδητο (wtf ???) και φτάνουν σε πρωτόγνωρα επίπεδα ακραίας διασκέδασης.

Όλα αυτά μέσα σε μία αναζήτηση του αρχέγονου, ακατέργαστου, πηγαίου συναισθήματος:
Να περνάς την κάθε σου στιγμή με πάθος ! Τόσο απλό και τόσο δύσκολο…

Εάν κατάλαβες τα παραπάνω, είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή σου!
Εάν ΔΕΝ κατάλαβες, ουσιαστικά θέλουμε να πούμε ότι παρουσιάζουμε καινούριο show:

“ Ζήσε το Όνειρο! ”

Σε έναν κόσμο που η πραγματικότητα φαίνεται σαν βαρετός εφιάλτης και επαναλαμβάνεται κάθε βράδυ, σε καλούμε να έρθεις μαζί μας και να μπούμε στον κόσμο των ονείρων που όλα μπορούν να συμβούν!

Δες εδώ λεπτομέρειες!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

✔Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

έξοδος στην Αθήνα

25/12

Ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών “Η Μελωδία της Ευτυχίας”, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ που έγινε μιούζικαλ σε μουσική Ρίτσαρντ Ρότζερς και στίχους Όσκαρ Χάμερσταϊν .

Στη συνέχεια, το 1965, έγινε ταινία με την Τζούλι Άντριους και τον Κρίστοφερ Πλάμερ, η οποία απέσπασε 5 Όσκαρ και έκανε ρεκόρ εισπράξεων. Το σάουντρακ της ταινίας πούλησε περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Τη μεταφορά του μιούζικαλ στα ελληνικά, τη σκηνοθεσία καθώς και την απόδοση του κειμένου και των στίχων υπογράφει η Θέμις Μαρσέλλου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Ναταλία Δραγούμη, η Μαντώ και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Μαζί τους ένας πολυμελής θίασος καθώς επίσης και ζωντανή ορχήστρα.

Υπόθεση
Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Αυστρία του 1930. Η Μαρία (Νάντια Κοντογεώργη), μια νεαρή και γεμάτη ζωντάνια κοπέλα έχει αποσυρθεί σε μοναστήρι. Ωστόσο, η βαθιά αγάπη της για τη μουσική και το πάθος της για τη ζωή την εμποδίζουν να υπακούσει τους κανόνες του μοναστηριού. Έτσι, όταν ο πλοίαρχος Γκεόργκ Φον Τραπ (Λεωνίδας Κακούρης) γράφει στο μοναστήρι και ζητά κάποια μοναχή ως γκουβερνάντα, η Ηγουμένη (Μαντώ) στέλνει τη Μαρία, θέλοντας να τη βοηθήσει να βρει το δρόμο της.

Ο πλοίαρχος, μετά το θάνατο της γυναίκας του, μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του, τα οποία λόγω της απουσίας της μητέρας και των συνθηκών έχουν γίνει απείθαρχα.

Όμως η άφιξη της χαρούμενης Μαρίας έχει πολύ θετική επίδραση στα παιδιά και το σπίτι του πλοιάρχου γεμίζει τραγούδια, φωνές και γέλια. Ο στενός φίλος της οικογένειας Μαξ Ντετ Βάιλερ (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) εντυπωσιάζεται από τις μουσικές δυνατότητες των παιδιών και τους κανονίζει μια σειρά από δημόσιες εμφανίσεις.

Ο πλοίαρχος επιστρέφει από ένα ταξίδι του έχοντας στο πλευρό του την Βαρώνη Έλσα Σρέντερ (Ναταλία Δραγούμη) και ανακοινώνει πως πρόκειται να την παντρευτεί. Η ανακοίνωση του επερχόμενου γάμου κάνει τον πλοίαρχο και την Μαρία να συνειδητοποιήσουν ότι είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους.

Δες εδώ λεπτομέρειες για τη θεατρική παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

✔Ο Αμπιγιέρ

25/12

Ο «Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ, ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, έρχεται από τις 22 Δεκεμβρίου στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.

Στη σκιά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πίσω από τις ιστορίες των παρασκηνίων ενός ετοιμόρροπου θεάτρου της αγγλικής επαρχίας, η ακλόνητη σχέση ενός μεγάλου ηθοποιού (Σερ) με τον αμπιγιέρ του (Νόρμαν) και των υπόλοιπων μελών του θιάσου, δημιουργούν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε εξουσιαστή και εξουσιαζόμενο.

Το κλασικό έργο ο «Αμπιγιέρ» του Ρόναλντ Χάργουντ, μέσα από τον μικρόκοσμο των συντελεστών-ηθοποιών ενός θιάσου, έρχεται αντιμέτωπο με τα μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα όλων των ανθρώπινων σχέσεων. Ο αιώνιος φόβος της μοναξιάς, η ανάγκη μας για αφοσίωση, πίστη και αυταπάρνηση στον άλλον, δημιουργούν μοιραία σχέσεις αλληλεξάρτησης. Η ισορροπία όμως έρχεται πάντοτε με την αναπόφευκτη σύγκρουση ζωής και θανάτου.

Σε μια εποχή που η κοινωνία μεταβάλλεται και ο ρόλος μας μέσα σε αυτήν αμφισβητείται, συγκρούεται και επαναδιαπραγματεύεται, η Τέχνη μπορεί και μας δείχνει το δρόμο, να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε και τελικά να παρέμβουμε με καταλυτικό τρόπο στην πραγματικότητα.

«Γιατί μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πως την πραγματικότητα να αλλάξουμε…»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο ρόλο του Σερ και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον ρόλο του πιστού Νόρμαν συναντώνται στην σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», πλαισιωμένοι από έναν εξαιρετικό θίασο (Τζένη Κόλλια, Μάρω Παπαδοπούλου, Απόστολος Πελεκάνος, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Άγγελος Νεράντζης, Γιώργος Γιατζιτζάκης, Ορφέας Τσαρέκας).

Δείτε εδώ λεπτομέρειες!

✔Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ του ΜΟΛΙΕΡΟΥ

25/12

Στο θέατρο «Εμπορικόν» ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας καταπιάνεται στη νέα θεατρική σεζόν με τη γνωστή κωμωδία – αίνιγμα του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος».

Η αιχμηρή γραφή του Μολιέρου, η αδυσώπητη σάτιρά του στη συντηρητική υποκρισία της εποχής του και η εμμονή του στην κωμωδία ως το πιο ισχυρό όπλο για την κοινωνική κριτική τον καθιστούν έναν διαχρονικά εμβληματικό συγγραφέα που «αναπνέει» στο σήμερα παρά τα 400 χρόνια που πέρασαν από την γέννησή του.

Άνθρωπος του θεάτρου-ηθοποιός, συγγραφέας και θιασάρχης- γνώστης της θεατρικής πρακτικής, με τον κωμικό του οίστρο και με τα αριστουργήματα που έγραψε,άλλαξε την κωμωδία μια για πάντα.

Τον πολέμησαν, προσπάθησαν να του απαγορεύσουν την αμείλικτη κριτική του αλλά η τολμηρή κοινωνική του στάση, το ηθικό του ανάστημα και η δύναμη της γραφής του τον καθιέρωσαν ως ένα από τους μεγαλύτερους δημιουργούς στην θεατρική μας παράδοση.

Πιο επίκαιρος από ποτέ, ο αυτοβιογραφικός «Μισάνθρωπος» είναι γραμμένος με σαρκασμό, θυμό και γνώση της γελοιότητας μιας κοινωνίας σαθρής που η υποκρισία, η διαπλοκή, ο ναρκισσισμός, η αδικία, ο σεξισμός, η επίδειξη του πλούτου, ο θρίαμβος της μετριότητας και η κυριαρχία της εικόνας είναι μερικές από τις παθογένειές της.

Ο Αλσέστ, ο ήρωας του έργου, επιθετικός και αηδιασμένος με την κοινωνική παρακμή και θυμωμένος με την υποκρισία των ανθρώπων, ερωτεύεται παθιασμένα την όμορφη Σελιμέν, το απόλυτο θηλυκό – προϊόν αυτού του συστήματος που απεχθάνεται. Και παγιδεύεται.

Σε ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας , που η «μάσκα» είναι το πρόσωπό μας, σε μια κοινωνία της κυριαρχίας της εικόνας έχει θέση ο έρωτας;

Στο Μισάνθρωπο η κωμική πένα του Μολιέρου έχει την ευκαιρία να σατιρίσει, με τα υλικά της κωμωδίας που αυτός ο ιδιοφυής συγγραφέας ξέρει να χρησιμοποιεί, την αέναη μάχη του αρσενικού και του θηλυκού.

Ο Γιάννης Κακλέας αποπειράται για πρώτη φορά να συνδιαλλαγεί με τον κόσμο του Μολιέρου με ανατρεπτική διάθεση και με πρόθεση να αναδείξει τα στοιχεία του έργου που αφορούν απόλυτα στην πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα.

Η διανομή αποτελείται από ένα θίασο εξαιρετικών ηθοποιών:

Τον Μισάνθρωπο ενσαρκώνει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και την δαιμονική Σελιμέν η Ευγενία Σαμαρά.

Ορόντ, ο αντεραστής του Μισάνθρωπου, ο Στέλιος Ιακωβίδης.

Στον ρόλο της Αρσινόης, της αντίζηλης της Σελιμέν, η Αθηνά Μουστάκα.

Μνηστήρες της γοητευτικής Σελιμέν, ο Θάνος Μπίρκος και ο Αυγουστίνος Κούμουλος.

Ο Αλέξης Φουσέκης και ο Κυριάκος Σαλής, φίλοι του Ζευγαριού.

Και τέλος η Φωτεινή Αθερίδου με δικά της σατιρικά κείμενα σε ρόλο σχολιαστή που δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια σοβαροφάνειας των ηρώων του έργου.

Δες εδώ λεπτομέρειες για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

✔Καλιφόρνια Ντρίμιν 2 (20 Χρόνια Μετά)

έξοδος στην Αθήνα

25/12

Το πρώτο σίκουελ θεατρικού έργου στο Ελληνικό θέατρο είναι γεγονός!

Ο Βασίλης Κατσικονούρης, είκοσι χρόνια μετά το θρυλικό Καλιφόρνια Ντρίμιν, επιστρέφει με τη συνέχειά του: το Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά και με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στόλλα, Σταύρο Καραγιάννη, Άννα Ελεφάντη και Στέλλα Ράπτη έρχεται από τις 2 Νοεμβρίου 2022 στο «Από Μηχανής» Θέατρο.

Μετά το Καγκουρό που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Εθνικό Θέατρο το 2015, ο συγγραφέας Βασίλης Κατσικονούρης και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μυλωνάς συναντιούνται καλλιτεχνικά για ακόμη μια φορά και υπόσχονται μια παράσταση που θα συζητηθεί!

2002. Γράφεται το πρώτο, προφητικό για τον τόπο και τους ανθρώπους του, Καλιφόρνια Ντρίμιν.

2022. Γράφεται το Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά.

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν». Κρίση. Κρίση. Κρίση. Κρίση.

Οι τέσσερις αγαπημένοι εικοσάρηδες του πρώτου Καλιφόρνια έχουν πλέον σαρανταρίσει. Για το κοινό που τους έχει ήδη γνωρίσει αλλά και για όσους κι όσες τους γνωρίσουν για πρώτη φορά, ο Ντίνος, ο Άρης, η Βουβού και η Κική είναι ξανά εδώ όμως…μυαλό δεν βάζουν.

Πόσο προχώρησαν στη ζωή τους τα 20 χρόνια που μεσολάβησαν; Έχουν πετύχει ή έχουν αποτύχει; Δουλεύουν ή είναι άνεργοι; Είναι ινφλουέσερς ή δεν τους ξέρει η μάνα τους; Έχουν λεφτά ή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Πόσους φίλους έχουν στα σόσιαλ; Πόσα like παίρνουν; Και τελικά, κατάφεραν να πάνε στην Καλιφόρνια για να ζήσουν επιτέλους το «αμέρικαν ντριμ» ή έφτασαν ως τη Λούτσα, ανεκδιήγητοι και ονειροπόλοι;

20 χρόνια μετά ο Βασίλης Κατσικονούρης ευτυχώς δεν ησυχάζει! Με κέφι και κοφτερή ματιά παρουσιάζει το νέο του έργο του οποίου το αστείρευτο χιούμορ, ο καταιγιστικός ρυθμός και οι διαρκείς ανατροπές κρατάνε επί σκηνής αμείωτο το ενδιαφέρον.

To Καλιφόρνια Ντρίμιν 2, 20 χρόνια μετά είναι ένα σαρκαστικό σχόλιο για την κρίση που δεν τελειώνει ποτέ, μια τραγελαφική κωμωδία για μια γενιά που ακόμα κι αν και θεωρείται «χαμένη», δεν σταματά να κυνηγά το όνειρο.

Δείτε εδώ περισσότερα!

✔Sexy Laundry – 2ος χρόνος

έξοδος στην Αθήνα

24-25/12

Πώς διατηρείται ζωντανή η ερωτική επιθυμία σε ένα γάμο;

Υπάρχουν μαγικές συνταγές;

Τι γίνεται όταν η σχέση βαλτώνει στη ρουτίνα και την καθημερινότητα;

Με τα αδιέξοδα των ερωτικών σχέσεων που απασχολούν εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως καταπιάνεται η ξεκαρδιστική, τρυφερή και συγκινητική κωμωδία «Sexy Laundry» της Michele Riml, που αγαπήθηκε από το αθηναϊκό κοινό και επιστρέφει δριμύτερη φέτος από τις 7 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κάππα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουϊζίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Με όπλα το χιούμορ και την ειλικρίνεια, το «Sexy Laundry» – μια μίξη κωμωδίας με ψυχανάλυση, μια feel-good παράσταση για τους «κουρασμένους» έρωτες που παλεύουν να αναστηθούν- βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» ενός γάμου και καθρεφτίζει τον ψυχισμό των ηρώων, την πάλη τους για αγάπη και ευτυχία.

30 χρόνια μετά την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στους θρυλικούς Απαράδεκτους, ο Σπύρος και η Ρένια συναντιούνται ξανά, αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι.

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Παιδικά events

✔The Christmas Factory – Ελαφονταίν

24-25/12

Το The Christmas Factory στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ξεχύνονται φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, γέλια, γαργαλιστικές μυρωδιές και για πρώτη φορά φέτος ΚΑΙ θεατρική παράσταση!

Το The Christmas Factory είναι το μαγικό αντίδοτο που τα διώχνει όλα! Τα εκατοντάδες σκανταλιάρικα ξωτικά του φροντίζουν για αυτό, καθώς επίσης ο Άγιος Βασίλης και η κυρά- Βασίλαινα!

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του που οδηγούν στη χαρά! Και αυτό γίνεται με 7 + 1 ξεχωριστά εργαστήρια – από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και χορογραφίες από τα ξωτικά- dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

Χριστούγεννα χωρίς φαγητό δε γίνεται! Για αυτό και το The Christmas Factory έχει τα πάντα: σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί φαγητά και ποτά για όλες τις ορέξεις και διαθέσεις!

Και επειδή Χριστούγεννα σημαίνει και δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα, η πλούσια αγορά έχει όλα τα στολίδια, παιχνίδια και εμπνευσμένα δώρα που μπορείς να φανταστείς.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

✔ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

έξοδος στην Αθήνα

24-25/12

Το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικό Χωριό στο Paradise Park!

10 Δεκεμβρίου – 8 Ιανουαρίου

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν από το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park! Για άλλη μια χρονιά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή και «μαγική» χριστουγεννιάτική εμπειρία, στο αγαπημένο τους Paradise Park.

Για παιδιά 2-12 ετών
Διάρκεια προγράμματος: 3,5 ώρες
Είσοδος τα παιδιά 20€ ανά παιδί για όλες τις δραστηριότητες
Είσοδος για τους γονείς – συνοδούς 7€ ανά άτομο (κουπόνι κατανάλωσης για την ταβέρνα του Χωριού)
Δεν υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτες
Περιγραφή προγράμματος:

Στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωρίο τα παιδιά βιώνουν αξέχαστες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες. Εδώ τα παιδιά:

Θα γίνουν βοηθοί στο Εργαστήρι Στολιδιού του Άι Βασίλη. Τα παιδιά καθοδηγούμενα από τους βοηθούς του Αι Βασίλη, θα κατασκευάσουν και θα πάρουν μαζί τους την δημιουργία τους!

Θα κάνουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη βόλτα με το έλκηθρο του Αι Βασίλη, που το σύρει το πόνυ του!

Θα τραγουδήσουν τα Κάλαντα στον Άι Βασίλη ο οποίος θα τους χαρίσει το Φλουρί της Βασιλόπιτας, θα φωτογραφηθούν στο Θρόνο του και θα γράψουν το Γράμμα τους!

Θα επισκεφτούν τη Φάτνη στην Φάρμα του Πάρκου και θα ταΐσουν με μπιμπερό τα αρνάκια, ενώ λίγο πιο δίπλα θα γνωρίσουν, θα τραγουδήσουν αλλά και θα ταΐσουν με φρέσκα καρότα τον Ρούντολφ το ελαφάκι και την οικογένεια του!

Θα φτιάξουν σοκολατοκατασκευές στα σιντριβάνια σοκολάτας του Χωριού, μεταμορφώνοντας το πιο γλυκό συστατικό σε Χριστουγεννιάτικη απόλαυση!

Θα φτιάξουν στα εργαστήρια του χωριού Χριστουγεννιάτικές δημιουργίες με πραγματικό Πηλό (άργιλος/νερό) και υλικά από την φύση, τα οποία θα προσφέρουν στους γονείς τους!

Θα παίξουν στη μοναδική Παιχνιδοχώρα. Ένας χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης με παραμορφωτικούς καθρέπτες, τραμπολίνο, Εορταστικό Survivor, φουσκωτά και άλλες εκπλήξεις με την επίβλεψη εκπαιδευτών!

Οι εκδηλώσεις γίνονται στο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πλήρως θερμαινόμενο Χωριό, ενώ λειτουργεί και ταβέρνα/χώρος εστίασης με φαγητό, λιχουδιές, καφέ, ροφήματα, σνακ για να χαλαρώσουν οι μεγάλοι αλλά και οι μικροί μετά τη διασκέδαση.

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
45'
0 - 0
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΗΜ
27 - 25
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1