Χριστούγεννα 2022: Βρήκαμε το καλύτερο δώρο για το φετινό Secret Santa
Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας τα πιο άνετα και μοντέρνα εσώρουχα sloggi για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Χριστούγεννα σημαίνουν μαγεία, χαρά, ξεκούραση, αλλά και… ξεχωριστά δώρα που φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων μας όπως είναι προφανώς οι φίλοι μας. Έχουμε μπει καιρό τώρα σε festive mood, επομένως η προετοιμασία για τις γιορτές έχει ήδη πάρει «φωτιά». Η πόλη έχει φορέσει τα καλά της, έχει γεμίσει με χρωματιστά λαμπιόνια και μυρωδιές, ενώ όλη η παρέα βρίσκεται πλέον σε φάση αναζήτησης του κατάλληλου δώρου για τη γιορτινή ανταλλαγή δώρων που δεν είναι άλλη από το αγαπημένο μας secret santa.

Aν, ωστόσο, βρίσκεσαι σε δίλλημα και παράλληλα θες να πρωτοτυπήσεις φέτος επιλέγοντας κάτι unique πέρα από τα συνηθισμένα, σου έχουμε την πιο ξεχωριστή, μοντέρνα και πρακτική πρόταση δώρου για την κολλητή, τον κολλητό σου ή ακόμα… το άλλο σου μισό, τον άλλο σου εαυτό που λένε και τα άσματα!

Αυτή δεν είναι άλλη από τα εσώρουχα δύο υπέροχων συλλογών Sloggi που για ακόμη μία χρονιά, μας προσφέρουν τις πιο νεανικές, σύγχρονες και casual επιλογές, ενώ, εν όψει γιορτών, μετατρέπονται στο απόλυτο must-have για τα φετινά Χριστούγεννα! 

Zero Feel LACE: Το απόλυτο XMAS feeling για την κολλητή σου!

Sloggi

Για την κολλητή σου, λοιπόν, στην οποία θες να αποδείξεις πόσο καλά τη γνωρίζεις και ότι τολμάς να επιλέξεις ένα δώρο έξω από τον συμβατικό κατάλογο μίας της συνηθισμένης gift list, μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι από την υπέρκομψη σειρά εσωρούχων Zero Feel Lace και -πίστεψέ με- θα μας θυμηθείς. Η τελευταία προσθήκη των sloggi στη σειρά ZERO Feel δεν πρόκειται να μείνει στο συρτάρι με τα εσώρουχα… γιατί είναι το total look απόλυτης άνεσης που θα λατρέψει η κολλητή σου τα φετινά Χριστούγεννα!

Ένα ZERO μπορεί να της δώσει πολλά, αφού με ZERO ραφές, πίεση και σημάδια, θα της χαρίσει την απόλυτη άνεση. Το σώμα της θα λατρέψει την ολοκαίνουργια και σύγχρονη σειρά sloggi ZERO Feel Lace, γιατί έχει όλα τα συστατικά του bodywear που θα τη βάλει στο… christmas mood το σωστό!

Χάρισέ της ένα όμορφο, cool και παράλληλα άκρως θηλυκό εσώρουχο χάρη στην ελαστική δαντέλα που θα την κάνει να απολαύσει τη μοναδική αίσθηση «zero feeling» από τη δημοφιλή σειρά εσωρούχων ZERO Feel Lace. 

Φυσικά, αν αυτή η κολλητή θέλει να νιώθει πάντα και παντού τη θηλυκότητα και την ελευθερία της, μπορείς να της χαρίσεις ένα σουτιέν Zero Feel Lace by sloggi χωρίς μπανέλες, ώστε να αισθάνεται πάντα ο εαυτός της και να έχει το πιο κομψό θηλυκό αποτέλεσμα που παραμένει «αόρατο» κάτω από τα ρούχα. Τα sloggi ZERO Feel Lace προσφέρουν απαράμιλλη στήριξη χωρίς μπανέλες, ενώ οι αποσπώμενες ενισχύσεις τους μας δίνουν την ελευθερία να τα φοράμε και να είμαστε όπως ακριβώς αισθανόμαστε κάθε στιγμή της ημέρας.

Η σειρά ZERO Feel μας χαρίζει το feeling «μηδενικής» αίσθησης, ενώ παίζει δυνατά και με τα χρώματα, προσθέτοντας στην κλασική της παλέτα νέα υπέροχα χρώματα που απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα.

 

Σημείωσε επίσης ότι για την κολλητή σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε brazil panty, hipster και high waist σλιπ, όπως και bralette, top και bandeau.

Θες να μάθεις και το καλύτερο;

Η σειρά είναι φτιαγμένη εν μέρει από ανακυκλωμένα υλικά, ώστε να νιώθεις άνετα και ωραία μέσα-έξω με αυτό που φοράς! Οπότε, επίλεξε για την κολλητή σου φέτος τα Χριστούγεννα ένα Zero Feel εσώρουχο που θα αφαιρέσει πίεση, ετικέτες και σημάδια και, παράλληλα, θα προσθέσει ελευθερία, στήριξη και άνεση.

Το ZERO Feel Lace είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις φέτος στις γιορτές για σένα και τις πιο κοντινές φίλες σου!

Sloggi x Pac-Man: Χάρισέ τους το πιο πρωτότυπο και fun δώρο!

Τώρα, για τη φίλη που έχει λίγο πιο… παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά και για τον κολλητό σου ή το αγόρι σου, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο παιχνιδιάρικο και πρωτότυπο δώρο, αυτό που… σίγουρα δεν είδαν να έρχεται, από τη σειρά sloggi x Pac-Man, την ολοκαίνουρια και πιο fun συνεργασία που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Sloggi
Βάλτους όλους στο παιχνίδι με τη νέα, πρωτότυπη συλλογή εσωρούχων sloggi x Pac-Man.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες videogame όλων των εποχών, κατάφερε να βγει από τον λαβύρινθο και να τρυπώσει μέσα στη νέα συλλογή sloggi AW22. Τα sloggi ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον θρυλικό Pac-Man, ένα brand που είναι εξίσου γνωστό για την παιχνιδιάρικη και θετική του διάθεση.

Τα sloggi και ο Pac-Man έχουν την ίδια ηλικία και δημιουργήθηκαν και τα δύο με σκοπό να σβήσουν τις διαχωριστικές γραμμές. Από τη μία, τα sloggi γεννήθηκαν σαν απάντηση στο γυναικείο κίνημα χειραφέτησης και, από την άλλη, ο δημιουργός του Pac-Man, Toru Iwatani, σχεδίασε το πασίγνωστο παιχνίδι, δίνοντάς του ουδέτερο φύλλο και έναν μη-βίαιο και fun χαρακτήρα.

Έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία και έχει αγαπηθεί τόσο πολύ σε όλο τον κόσμο, ώστε η φιγούρα του να είναι αναγνωρίσιμη σχεδόν παντού, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως ένα άτυπο σύμβολο ισότητας που εξαλείφει τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε ανθρώπους και φύλα.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνεργασία της Bandai Namco, της μαμάς εταιρίας του Pac-Man με μία αμιγώς μάρκα εσωρούχων, με αποτέλεσμα να βλέπουμε για πρώτη φορά τον μικρό, κίτρινο χαρακτήρα να «πετάγεται» μέσα σε cool, εμπνευσμένα styles για άντρες και γυναίκες, ώστε να μπορούν όλοι να μπουν στο παιχνίδι!

Έτσι, μπορείς να βάλεις επιτέλους στο game τον κολλητό σου ή το αγόρι σου, χαρίζοντάς τους ένα κλασικό σλιπάκι START ή να το πας ένα βήμα παραπάνω με το φανταστικό GO t-shirt που φοριέται τόσο κάτω από τα ρούχα όσο και μόνο του. Με μία τόσο απαλή λαιμόκοψη, βαμβακερό ύφασμα και παιχνιδιάρικο design, το Pac-Man tee είναι winner για όποιον το χαρίσεις.

Βάλε και τον κολλητό σου στο παιχνίδι με τα κλασικά σλιπ START ή με το GO t-shirt που φοριέται και κάτω από τα ρούχα, αλλά και μόνο του.

Στην κολλητή σου, από την άλλη, μπορείς να χαρίσεις ένα funky και σούπερ cozy κομμάτι που θα την κάνει να απολαύσει τη μοναδική αίσθηση “zero feeling” από την πάντα δημοφιλή σειρά εσωρούχων ZERO Feel. To απίθανα απαλό, multi-stretch ύφασμα δεν έχει το παραμικρό ίχνος μπανέλας ή ραφής, αλλά μόνο ένα σούπερ cool σχέδιο του Pac-Man. Ακόμα, υπάρχει και το Weekend Style, το οποίο προσφέρει απίστευτη άνεση (μαζί με ένα λατρεμένο σχέδιο Pac-Man) για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Αν, λοιπόν, είσαι έτοιμη ή έτοιμος για παιχνίδι, τα νέα υπέροχα sloggi x Pac-Man σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις, αλλά και να τα κάνεις δώρο στους αγαπημένους πρωταγωνιστές της ζωής σου για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν!

Άλλωστε, όπως έχει πει και το ΕΙΔΩΛΟ που ακούει στο όνομα Shakira: «underneath your clothes there’s an endless story». Μήπως ήρθε η ώρα να βρεθεί «underneath the Christmas tree» για το φετινό Secret Santa; Στο χέρι σου είναι!

Βρες τα sloggi στα social media:

Facebook

Instagram

Link to e-shop

#sloggi #ZEROFeelFlow #wemove #ZEROFeelLace #PacMan

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
66 - 101
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
5'
63 - 55
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;