Survivor All Star: Έγιναν γνωστοί 5 ακόμη παίκτες - Νέο trailer
Survivor All Star: 5 ακόμη παίκτες που ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο!

Survivor All Star vol.4. Κυκλοφόρησε το τέταρτο trailer του Survivor All Star από τον ΣΚΑΪ με την Acun Media να γνωστοποιεί 5 ακόμη παίκτες που τσεκάρουν τα εισιτήριά τους για τον Άγιο Δομίνικο!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, πέντε ακόμη ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, πρωταγωνιστούν στο νέο τρέιλερ και με αυτόν τον τρόπο συμπληρώνονται σιγά σιγά οι ομάδες.

Survivor All Star

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν επίσης «κλειδώσει».

Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε, σίγουρα, τους 21 Survivors που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Κάποιους ίσως τους δούμε το βράδυ της μεγάλης πρεμιέρας κατευθείαν στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης, κάποιοι θα προστίθενται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μετά από αποχωρήσεις.

Ένα πρόσωπο που δεν έχουμε δει, αλλά έχει ανακοινώσει πως θα βρίσκεται σίγουρα στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;