Σάκης Κατσούλης: Όσα είπε για το Survivor All Star και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για το Survivor All Star, αλλά και τα όσα γράφονται για τις χρηματικές απολαβές του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Τριαντάφυλλου.

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Ο πρώην νικητής του Survivor μίλησε στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου για τον All Star κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται να προβληθεί τον Ιανουάριο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος μίλησε για τη δική του συμμετοχή σε αυτό, καθώς και τα όσα γράφονται για τις χρηματικές απολαβές του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Τριαντάφυλλου.

Αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και δήλωσε:

«Το All-Star θα ξεκινήσει σίγουρα, ποιοι θα είναι δεν ξέρουμε. Αν μιλάμε για το αγωνιστικό, είναι η ζωή μου. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα, την τελική απόφαση την έχει η παραγωγή και μόνο. Όλοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας» 

Στη συνέχεια, ο ίδιος σχολίασε:

«Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το Survivor του ’21 ήταν κατά 70% Τριαντάφυλλος» 

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη φημολογία για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε πως:

«Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα All-Star Survivor, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη»

Ο ίδιος μίλησε και για το χρηματικό έπαθλο και ξεκαθάρισε:

«Απ’ τη στιγμή που δέχθηκα μία συμφωνία, σταματάει εκεί. Αν κάποιος μπορεί να πάρει και παραπάνω χρήματα, μπράβο του. Μπαίνω γι’ αυτό που έζησα και θέλω να το ξαναζήσω. Και εγώ και η Μαριαλένα μπαίνουμε για την εμπειρία, θέλαμε να μπούμε για να το ξαναζήσουμε. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;