Ρούλα Πισπιρίγκου: Στην Ευελπίδων σήμερα - Απολογείται για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας
Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με το νέο αίτημα που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε νέα απολογία κλήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με τους θανάτους των παιδιών της Ίριδα και Μαλένα, ενώ έχει προφυλακισθεί ήδη για τον θάνατο της μεγάλης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 34χρονη πέρασε, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης (21/12) το κατώφλι της πρώην σχολής Ευελπίδων, μαζί με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός δικηγόρος  κατέθεσε νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, μεταξύ των οποίων ιατροδικαστών, επιστημόνων ειδικών γνώσεων, αλλά και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης άλλων. Κάτι που σημαίνει πως είναι άγνωστο αν θα γίνει σήμερα τελικά η απολογία της κατηγορούμενης.

«Έχουμε ένα εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο έξι τακτικών ιατροδικαστών. Την αθωότητα της κυρίας κατηγορουμένης υποστηρίζουν εκτός από της κυρίας Τσάκωνα και της κυριάς Τσιόλα, οι οποίες ήταν κατηγορηματικές ότι πρόκειται περί θανάτων από παθολογικά αίτια, πλέον είναι υπέρ αυτής της απόψεως ο ιατροδικαστής Λαρίσης κ. Κραββαρίτης, ο ιατροδικαστής Πελοποννήσου κ. Μεσογίτης, ο  ιατροδικαστής Πειραιώς κ. Τσαντίρης, η ιατροδικαστής κ. Δημακοπούλου και άλλοι δύο ιατροδικαστές της Βορείου Ελλάδας», δήλωσε νωρίτερα ο συνήγορος της Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

https://www.youtube.com/watch?v=udPyLhfYskw&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;