GNTM 5: Αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Αυτή είναι η τελική πεντάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
GNTM 5: Ήρθε η στιγμή των TOP 5 και η αντίστροφη μέτρηση ΜΟΛΙΣ ξεκίνησε.

Η πιο δύσκολη δοκιμασία του GNTM 5 περίμενε τις παίκτριες στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/12) και ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα στο υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας.

Το concept που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωρίστηκε σε δύο μέρη: Στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφήθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της – και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού.

Ο Γιώργος Καράβας, ωστόσο εξήγησε στις διαγωνιζόμενες την διαδικασία της φωτογράφησης και έκανε την ανακοίνωση που τις «πάγωσε».

Η φωτογράφιση χωρίστηκε σε δύο μέρη, με τα κορίτσια να πρέπει μέσα σε λίγα λεπτά να αλλάξουν ρούχα για να φωτογραφηθούν στο δεύτερο σετ.

Η Κόττυ μάλιστα που έλαβε το disadvantage από τη Μαρίτα είχε ελάχιστο χρόνο, κάτι που όπως φάνηκε τη δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, η Κόττυ δεν πρόλαβε να φορέσει τα παπούτσια της με αποτέλεσμα να φωτογραφηθεί ξυπόλητη. 

Άλλη μία κοπέλα που δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ήταν η Μύρια, της οποίας το φόρεμα για το δεύτερο σετ δεν κούμπωνε. Η ίδια προσπάθησε να διαχειριστεί τη δυσκολία με ψυχραιμία όμως στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα.

Ποια αποχώρησε στις 19/12 από το GNTM 5

Η Μύρια τελικά, παρότι προσπάθησε αρκετά να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, δεν κατάφερε να επικρατήσει έναντι των άλλων κοριτσιών κι έτσι… αποχώρησε στο επεισόδιο της Δευτέρας 19/12 από το GNTM 5, μία ανάσα πριν τον τελικό.

Μαζί της στο bottom 2, βρέθηκε και η Κόττυ που είχε το disavantage των 30 δευτερολέπτων στο σετ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Όπως δήλωσε η Μύρια στο πλατό και μπροστά στους κριτές, είχε μία περίεργη ψυχολογία, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης στο επεισόδιο της Δευτέρας:

Νωρίτερα, ο Τάσος Σωφρονίου ανέφερε μπροστά στους συναδέλφους του ότι η Μύρια πέρασε στο σετ έναν εφιάλτη και σε αυτό τον εφιάλτη ξεπέρασε τον εαυτό της. «Δεν πρόλαβες και βγήκες κακήν κακώς να ποζάρεις με ανοιχτό φόρεμα. Την ώρα που πήγες να κρασάρεις χαμογελούσες και πόζαρες. Αυτό είναι για συγχαρητήρια. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Δυστυχώς, βλέπουμε μια κοπέλα με τρομερές δυνατότητες να είναι ηττημένη από ρούχα και κοσμήματα. Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού δε θα έπρεπε να συμβεί», ανέφερε ο fashion expert Σωφρονίου, σκορπώντας την απογοήτευση στη διαγωνιζόμενη. Από την πλευρά τους, Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας υπογράμμισαν ότι η Μύρια έφερε στο πλατό μια κακή φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Εκείνη, λίγο πριν αποχωρήσει, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε ότι έμαθε πολλά στο GNTM 5 και αποχωρεί πιο δυνατή. Η Βίκυ Καγιά μάλιστα αφού τη συνεχάρη για την πρόοδό της, της πρότεινε να ηρεμήσει πρώτα και στη συνέχεια να δει τι έχει πετύχει όλους αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε το trailer από το αποψινό επεισόδιο της Τρίτης (20/12) όπου η τελική πεντάδα πετάει για… ΡΩΜΗ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;