Πέντε ταινίες και τέσσερις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις είτε στις σκοτεινές αίθουσες, είτε από την άνεση του καναπέ σου. Νομίζω, όμως, πως η επιστροφή του James Cameron στην Pandora μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, είναι ο γίγαντας που καλύπτει όλες τις άλλες πρεμιέρες!

Όμως, πάμε να ρίξουμε μία ματιά σε όλα αυτά που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Avatar: The Way of Water

Το σίκουελ της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών, έρχεται 13 χρόνια μετά και μας ταξιδεύει ξανά στην Πανδώρα. Ο Jake Sully έχει κάνει οικογένεια με τη Neytiri, όντας πλέον Na’vi, ενώ οι Άνθρωποι από τον Ουρανό έρχονται ξανά για να διεκδικήσουν τον φυσικό πλούτο του πλανήτη, αλλά και ένα υλικό που σταματάει το γήρας. Ο Cameron δημιουργεί φανταστικές εικόνες και το 3D, όπως και ο ήχος Dolby Atmos είναι must για μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς. Μπορεί η ιστορία να μην είναι κάτι καινοτόμο και βαθυστόχαστο, όμως, η εμπειρία δε συγκρίνεται με ό,τι άλλο έχεις δει. Σίγουρα, η ταινία θα φέρει και πάλι πολύ κόσμο πίσω στις αίθουσες.

Νυχτερινοί Επισκέπτες

Χωρισμένη και με δύο παιδιά στην εφηβεία, η Ελιζαμπέτ αναζητά δουλειά και μια πρόκληση στη ζωή της. Θα τις βρει σε μια νυχτερινή ραδιοφωνική εκπομπή και στο πρόσωπο μιας μοναχικής κοπέλας, την οποία περιθάλπει στο σπίτι της. Μία γαλλική ταινία που μας δίνει μία διαφορετική οπτική πάνω στη γυναικεία φύση, αλλά και την ηλικία με την χαρισματική Charlotte Gainsbourg στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Bardo (False Chronicle of a Handful of Truths)

Αυτή την εβδομάδα κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του Netflix η νέα ταινία του βραβευμένου με δύο Όσκαρ Σκηνοθεσίας Alejandro G. Iñárritu. Μία πιο αυτοβιογραφική ταινία που συνδυάζει το δράμα με τη μαύρη κωμωδία και, ίσως, να πρέπει να τη δεις για να αποφασίσεις αν σου άρεσε ή όχι. Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ πηγαίνει σε ένα ονειρικό ενδοσκοπικό ταξίδι για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, το παρόν και τη μεξικανική του ταυτότητα.

The Binge 2: Υπέροχες Γιορτές

Το Disney+ συνεχίζει να μας βάζει στο κλίμα των γιορτών με ακόμα μία ταινία. Όπως και στην πρωτότυπη ταινία, τα γεγονότα διαδραματίζονται σε ένα κοντινό μέλλον, στο οποίο απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, εκτός από μία ημέρα που την ονομάζουν “The Binge”. Φέτος, η ημέρα αυτή συμπίπτει με τα Χριστούγεννα!

Nanny

Στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο η Nikyatu Jusu κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο βραβείο στο φετινό Φεστιβάλ Sundance. Η ταινία του Amazon Prime Video ακολουθεί μία μετανάστρια νταντά, η οποία ξεκινάει μία νέα ζωή στη Νέα Υόρκη όσο φροντίζει το παιδί μίας οικογένειας από το πλούσιο Upper East Side. Η ίδια αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπη με μία κρυφή αλήθεια που απειλεί να συντρίψει το επισφαλές αμερικανικό όνειρό της.

Σειρές

The Recruit

Ο Noah Centineo, μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών του Netflix “To All The Boys I Loved Before”, επιστρέφει με μία νέα σειρά από τον δημιουργό Alexi Hawley. Στη νέα σειρά της streaming πλατφόρμας, ο νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως ένας πράκτορας που έχει εμπλακεί σε μία συνωμοσία της CIA.

Litvinenko

Η νέα μίνι σειρά του Cosmote TV Plus βασίζεται στην πραγματική ιστορία δολοφονίας του Alexander Litvinenko με δηλητήριο. Ο David Tennant ενσαρκώνει τον πρώην πράκτορα της KGB και η σειρά είναι διαθέσιμη 24ώρες μετά την προβολή της στην Αγγλία.

Sonic Prime

Καθώς ο χαρακτήρας του Sonic έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό μέσα από τις δύο πολύ επιτυχημένες κινηματογραφικές του ταινίες, το Netflix μας φέρνει μία νέα animated σειρά. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, ο Sonic και η παρέα του θα πρέπει να περάσουν από διαφορετικές παράλληλες πραγματικότητες όταν ο dr. Eggman καταστρέφει το σύμπαν.

Ze Network

Ο David Hasselhoff υποδύεται τον εαυτό του σε μία… πολύ διαφορετική σειρά έκανε πρεμιέρα στο Cosmote Series HD τη Δευτέρα 12/12. Η σειρά βρίσκει τον ηθοποιό να πηγαίνει στη Γερμανία για να πρωταγωνιστήσει σε μία παράσταση στο ανατολικό Βερολίνο. Ωστόσο, όταν φθάνει συνειδητοποιεί πως βρίσκεται σε μία πλεκτάνη πρώην πρακτόρων της Σοβιετικής Ένωσης.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;