Το επόμενο Tomb Raider θα μας έρθει από την Amazon
Η Lara Croft επιστρέφει και αυτή τη φορά η Amazon Games θα είναι ο publisher σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Crystal Dynamics ανακοίνωσε επισήμως τη συνεργασία της με την Amazon για να την κυκλοφορία ενός νέου Tomb Raider. Με αυτό τον τρόπο η Amazon Games θα βοηθήσει το franchise να κάνει το επόμενο βήμα του και θα είναι ο publisher σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το στούντιο δεν έδωσε πολλές πληροφορίες, αλλά δήλωσε επίσημα ότι μιλάμε για μία story-driven περιπέτεια που θα κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει την ιστορία της θρυλικής Lara Croft. Η ανάπτυξή του βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερα στο μέλλον.

Μεταξύ άλλων η Crystal Dynamics ανέφερε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι η Crystal Dynamics θα συνεργαστεί με την Amazon Games στο επόμενο κεντρικό κεφάλαιο του Tomb Raider, το οποίο θα συνεχίσει το saga με την Lara Croft ως μία single-player story-driven multiplatform περιπέτεια. Η Amazon θα κάνει publish το παιχνίδι παγκοσμίως.»

Με τη σειρά του ο Αντιπρόεδρος της Amazon Games, Christoph Hartmann, δήλωσε τα παρακάτω:

«Το Tomb Raider είναι ένα από τα πιο αγαπητά IP στην gaming βιομηχανία. Η Amazon Games δεσμεύεται να φέρει στους παίκτες την καλύτερη δυνατή ποιότητα, από τους καλύτερους developers, σε όλες τις πλατφόρμες.»

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν μάλλον η Lara Croft θα είναι πλέον μεγαλύτερη ηλικιακά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν πολλές “Tomb Raiders”. Άλλωστε, η Crystal Dynamics έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την ανάπτυξή του, κάνοντας μάλιστα χρήση της Unreal Engine 5 μηχανής γραφικών.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;