Έξοδος στην Αθήνα: Tα καλύτερα events της πόλης για το ΣΚ (17-18/12)
Για άλλη μία εβδομάδα θα ξεχυθούμε στους δρόμους της πόλης που έχει ήδη φορέσει τα καλά της!

Έξοδος στην Αθήνα για ακόμη μία εβδομάδα!

Σε μία εβδομάδα έχουμε Χριστούγεννα, το έχετε καταλάβει;!

Όσο λοιπόν πλησιάζουν οι γιορτές οι άδειες πληθαίνουν, όπως και το εορταστικό mood. Γι’ αυτό άλλη μία εβδομάδα θα ξεχυθούμε στους δρόμους της πόλης που έχει ήδη φορέσει τα καλά της.

Πάμε να δούμε τις καλύτερες προτάσεις για αυτή την εβδομάδα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

✔Η τρελή του Σαγιό

έξοδος στην Αθήνα

17-18/12

Το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους δραματουργούς του Μεσοπολέμου, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Παλλάς, από τον Δεκέμβριο του 2022, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που, θα ενσαρκώσει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Η Ωρελί, η ιδιοφυής «τρελή» από την περιοχή Σαγιό στο γαλλικό Τροκαντερό, είναι μια ανεπιτήδευτη, ιδεαλίστρια που βλέπει τον κόσμο όμορφο και χαρούμενο. Όταν μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας διεφθαρμένων εταιρικών στελεχών και κυνικών επιχειρηματιών, που σχεδιάζουν να σκάψουν το Παρίσι για να βρουν το πετρέλαιο που πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από τους δρόμους του, κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

✔ΣΕΣΟΥΑΡ για ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ/ SHEAR MADNESS

17-18/12

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους», η πανέξυπνη κωμωδία των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς που έκανε πρεμιέρα -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- τον περασμένο αιώνα (1999!!!) και συνέχισε για 13 συνεχόμενα χρόνια μέχρι το 2012, συνεχίζει ακάθεκτο την παράδοση!

Έτσι από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, το γνωστό κομμωτήριο ξεκινάει την επαναλειτουργία του (!) – με 2 new entries – για ακόμη μια χρονιά, στο Θέατρο Λαμπέτη, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η σκηνοθεσία είναι του  Νικορέστη Χανιωτάκη και τη διασκευή υπογράφει ο Θοδωρής Πετρόπουλος.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος  η παράσταση είναι φουλ «διαδραστική» και μοιράζει το «παιχνίδι» σε όλους! Μιλάει πολύ με το κοινό της, ανταλλάσσει κουβέντες, ερωτήσεις και απορίες και υποψίες για τους υπόπτους.

Το μέγα ερώτημα τίθεται ξανά : Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου;

Ο ταλαντούχος χαρούμενος κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η πλούσια κυρία Χατζηπατέρα (Κωνσταντίνα Μιχαήλ), η ροζ τσιχλόφουσκα βοηθός Σόφη (Αρετή Πασχάλη) ή ο περίεργος Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος);

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

✔ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

έξοδος στην Αθήνα

17-18/12

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβρη, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου ΑΘΗΝΑ, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και με νέα, όμορφη αρχιτεκτονική.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

✔ΝΤΟΝ ΖΟΥΑΝ

έξοδος στην Αθήνα

17-18/12

Ο Ντον Ζουάν, το κορυφαίο έργο του Μολιέρου, επιστρέφει στη θεατρική σκηνή. Ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Διαμαντή με τρεις βιρτουόζους ηθοποιούς, τον Όμηρο Πουλάκη, τη Μάνια Παπαδημητρίου και τη Δανάη Παπουτσή να ερμηνεύουν όλους τους ρόλους του κειμένου, το οποίο ακούγεται στην ιστορική μετάφραση του Παντελή Πρεβελάκη.

Ο Ντον Ζουάν φτάνει στις ακτές της Σικελίας συνοδευόμενος από τον υπηρέτη του, Σγκαναρέλ, ένα δίδυμο παρόμοιο του Δον Κιχώτη με τον Σάντσο Πάντσα. Εκεί τους προλαβαίνει η Ντόνια Ελβίρα, η γυναίκα που ο Ντον Ζουάν ερωτεύτηκε και έκλεψε από το μοναστήρι που βρισκόταν, για να την εγκαταλείψει στη συνέχεια όταν το πάθος του είχε πια σβήσει. Η Ελβίρα τυχαίνει ψυχρής υποδοχής. Πληγωμένη, ορκίζεται εκδίκηση.

Ο Ντον Ζουάν αδιαφορώντας προχωρά με ακατάβλητο θάρρος σε νέες περιπέτειες· μπλέκει σ’ έρωτες και σε καυγάδες, ζει τη ζωή στο έπακρο, κηρύττοντας ταυτόχρονα επικίνδυνες ιδέες: δεν υπάρχει ούτε Θεός ούτε διάβολος, υπάρχει μόνο ο κόσμος που βλέπουμε και ο ορθός λόγος. Ζούμε μια ζωή, ας τη ζήσουμε λοιπόν καλά, υπόλογοι μόνο στον εαυτό μας, αδιαφορώντας για τη θεία ή την ανθρώπινη δικαιοσύνη.

Ο Ντον Ζουάν, μέσα από μια σειρά επεισοδίων, κωμικών και δραματικών, έρχεται αντιμέτωπος με όλες τις όψεις της ανθρώπινης ζωής, επιμένοντας με ζήλο στις απόψεις του, προκαλώντας τον έρωτα των γυναικών, την οργή των αντρών και το διαρκή σκανδαλισμό του Σγκαναρέλ, προσωποποίησης αυτού που λέμε «μέσο άνθρωπο», ρόλου που στο πρώτο ανέβασμα του έργου ερμηνεύτηκε από τον ίδιο το Μολιέρο. Η Ελβίρα επανέρχεται· αυτή τη φορά ικετεύει τον Ντον Ζουάν να μεταμεληθεί, να σταματήσει να προκαλεί τη μοίρα του και να αλλάξει ζωή. Εκείνος παραμένει αμετανόητος.

Ο Ντον Ζουάν κάποτε φτάνει, σε μια από τις πιο γνωστές σκηνές ύβρεως στο παγκόσμιο ρεπερτόριο, να καλέσει σε δείπνο το ταφικό άγαλμα του Ταξίαρχου, ενός έντιμου κι ευγενούς ανθρώπου που δολοφόνησε ο ίδιος. Το άγαλμα ζωντανεύει και δέχεται την πρόσκληση, συναντιέται με τον Ντον Ζουάν κι όταν αυτός αρνείται για ακόμα μια φορά ν’ αποκηρύξει τη ζωή, τις απόψεις και τις πράξεις του, αυτό, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Θεού, τον καταδικάζει σ’ αιώνια τιμωρία.

Ο Ντον Ζουάν, ο Άμλετ και ο Φάουστ, ο Οδυσσέας, ο Οιδίπους και η Μήδεια, η συλλογή Σι Τζινγκ, οι Χίλιες και μία νύχτες, ο μύθος του Κουετζαλκοάτλ και η Μαχαμπαράτα μαζί με ορισμένες ακόμα παραδόσεις, ιστορίες και μορφές, συγκροτούν την παγκόσμια κοινή μνήμη. Σε δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα, οι μύθοι αυτοί λειτουργούν ως Κιβωτός, διατηρώντας και προχωρώντας το ανθρώπινο πνεύμα, επιβεβαιώνοντας πως δεν χάθηκαν τα πάντα, πως υπάρχει ακόμα ελπίδα και πως θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου όλα όσα χάσαμε. Αυτή είναι η αξία των μεγάλων κειμένων, η παρηγοριά τους, και γι’ αυτό είναι καλό να επανερχόμαστε σ’ αυτά κάθε τόσο.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Μουσική

✔ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα» που βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού χάρτη της χώρας,αλλά και μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία – επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας.

Στο υπέροχο Gazarte και συγκεκριμένα στο μαγευτικό και φιλόξενο Roof Stage, ξεκινάει μια σειρά περιορισμένων, μοναδικών εμφανίσεων.

Αισιόδοξος, ανανεωμένος και πιο ώριμος από ποτέ έρχεται να μας χαλαρώσει, να μας ξεσηκώσει αλλά και να μας ταξιδέψει με τα μοναδικά τραγούδια του που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του που δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν.

Φέτος στο Gazarte μαζί του, μια ομάδα μουσικών – έκπληξη οι VOX the Acapella group – το πρώτο ακαπέλλα ποπ γκρουπ στην Ελλάδα.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες και φίλοι – 5 υπέροχοι μουσικοί.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

✔Fabrika Night In Athens 2022

έξοδος στην Αθήνα

17/12

Έπειτα από τρία χρόνια αναγκαστικής προσγείωσης, οι Νύχτες Fabrika επιστρέφουν με ένα ονειρικό lineup.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα οι The Glass Beads απο την Ουκρανία. Ενα σχετικά νέο ντουέτο που με δυο άλμπουμ στο ενεργητικό του, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον εντελώς προσωπικό του ήχο, ενα μελαγχολικό ηχητικό τοπίο νεοκλασσικού cold wave, κατασκευασμένο με φυσικά όργανα και συνοδεία μιας απο τις πιο βαθιές γυναικείες φωνές της εποχής μας αυτής της Marina.

Φαίνεται πως αυτό το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα ντουέτα και στις βαρύτονες ερμηνεύτριες μιας και στην συνέχεια έχουμε την μια και μοναδική εμφάνιση της χρονιάς των «δικών μας» Selofan. Μια μπάντα που επί δέκα χρόνια παραμένει πιστή στο όραμα της χαρίζοντας μας βιωματικές εμφανίσεις, δεν πας δηλαδή μόνο για να ακούσεις την μουσική τους αλλά και για να γίνεις μέρος της, είτε το θελήσεις είτε όχι οι Selofan θα σε πάρουν μαζί τους στον κόσμο τους, θα σε παρασύρουν σ΄έναν συναισθηματικό καταιγισμό, ίσως να θελήσεις να κλάψεις και να χορέψεις ταυτόχρονα, ότι και να συμβεί όλα θα μοιάζουν στο σκοτάδι λίγο πιο ρομαντικά, ειδικά όταν αυτό το σκοτάδι δεν είναι μόνο δικό σου αλλά το μοιράζεσαι, το νιώθεις, το ακούς και το χορεύεις.

Η βραδιά θα κλείσει με τους Lebanon Hanover. Συγκαταλέγονται στις κλασσικές πλέον μπάντες της παγκόσμιας dark wave κοινότητας, όλοι μας έχουμε χορέψει στους ήχους κομματίων σαν το Gallowdance ή το Totally tot. Ενα ντουέτο με ιδιαίτερη αγάπη για την χώρα μας, η οποία είναι αμοιβαία και απο τις δυο πλευρές. Δυο μοντέρνοι σκοτεινοί ήρωες των καιρών μας, θα μας παρουσιάσουν το έργο τους εφ’ όλης της ύλης με πλούσιο υλικό και απο τα έξι άλμπουμ τους. Οτι και να πούμε για τους Lebanon Hanover θα είναι λίγο, ο ήχος τους είναι εθιστικός και ο στίχος τους σου τρυπάει την καρδιά. Ο William και η Larissa ξεκίνησαν πριν απο δέκα χρόνια στο Sunderland της Αγγλίας και κατέκτησαν τον κόσμο, έχοντας πιστό fan club σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, ενα φανατικό κοινό που θέλει να χορέψει εδώ και τώρα καθώς έχει συνηδητοποιήσει το πρόσκαιρο της ύπαρξης. Dance with me the Gallowdance, we both know the string is always ready μας λένε οι αγαπημένοι Lebanon Hanover και αυτό ακριβώς θα κάνουμε την νύχτα της 17ης Δεκεμβρίου. Σας περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

✔Fundracar + Holy Special Guests – Sat. 17 Dec. @ Gagarin 205

έξοδος στην Αθήνα

17/12

Ένα αιρετικό εορταστικό σκηνικό υπό τους ήχους συμπαντικής ψυχεδέλειας και τριπαρισμένης πανκ. Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, προκλητικοί στο στίχο και χαοτικοί στη σύνθεση, οι Fundracar επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια στη σκηνή της Λιοσίων, στήνοντας ένα και μοναδικό Αθηναϊκό ψυχότροπο live, υπό το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η μουσική των Fundracar αποτελεί θρησκευτική εμπειρία. Ο ρυθμός τους είναι ένα χαρμάνι διεστραμμένης λαϊκής εκστατικότητας και γκρούβας απ’ την κολαση. Συσπειρώνοντας διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, πετυχαίνουν κάτι μοναδικό: distorded ηλεκτρικές κιθάρες και μπάσο δυναμίτης, floating synths και σαξόφωνο από το υπερπέραν, beatbox και σαμανικά κρουστά συνθέτουν την ανατρεπτική μουσική τους ταυτότητα που οδηγεί σε απογείωση με punk ενέργεια για καύσιμο. Με αρχιερέα τον Μάριο Νταβέλη μεταδίδουν τη μέθη και την έκσταση της σκηνής, πλαισιωμένη από μουσικές που προκαλούν δονήσεις.

Οι Bonnie Nettles θα ανοίξουν την βραδιά, βυθίζοντας μας στον κόσμο τους που απενοχοποιημένα ακροβατεί μεταξύ ψυχεδέλειας και rock ‘n’ roll! Ο παροξυσμός των έξαλλων beat δίνει την σκυτάλη σε αισθαντικές φωνές και μελωδικές κιθάρες σε ένα πειραματισμό χωρίς έλεος. Η playlist τους θα περιλαμβάνει τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα μας ξεσηκώσουν!

Οι μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς, το εντυπωσιακό Laser Light Show και οι special guests που θα μας απογειώσουν…
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου μην περιμένετε τον Αη Βασίλη, δεν θα στείλει… Θα μοιράζει τριψ μαζί με Obi wan kenobi στην Ομόνοια! Gomenes funky με ακατάλληλες παρέες στην τσέπη, ξωτικά λέσια και της γης τα τέρατα πάνω σε Αμανίτες, θα παραδοθούν μαζί μας στη δίνη της Λιοσίων, τις σ6 μέρες των εορτών.

Δες εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Parties

✔Rave united| Opening party Σαββατο 17 Δεκεμβριου

17/12

Σαββατο 17 Δεκεμβριου ερχεται το μεγαλο παρτυ της ηλεκτρονικης μουσικης στο κεντρο της Αθηνας!

Δες εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

Έξοδος στην Αθήνα: Κι άλλα events

✔The Meet Market – 10 Days of Christmas

17-18/12

Το Meet Market, η αγαπημένη μετακινούμενη αγορά της Αθήνας, έρχεται για 10 συνεχόμενες ημέρες, από τις 9 έως τις 18 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι!
Ήταν Δεκέμβριος του 2007 όταν το Meet Market, συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στο μπαρ Κ44 στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Γκάζι, με μόλις 20 εκθέτες.

Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια. Mε αργά και σταθερά βήματα το Meet Market μεγάλωσε, εξελίχθηκε και έκανε νέους φίλους. Έτσι, φέτος τον Δεκέμβρη θα φιλοξενήσει περισσότερα από 150 ελληνικά brands ταλαντούχων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και μικρών παραγωγών που θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά #LineUp, μετατρέποντας το Παλιό Αμαξοστάσιο σε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα στεγάσει τη μεγαλύτερη γιορτή του τοπικού επιχειρηματικού πνεύματος.
Τι σημαίνει δύο διαφορετικά #LineUp;

Ο πρώτος κύκλος δημιουργών θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 9 εως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ενώ από τη Δευτέρα 12 ως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου σειρά θα πάρουν οι επόμενοι!
Ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης & ευεξίας, τέχνης & διακόσμησης, είδη για το παιδί, νόστιμες λιχουδιές και φυσικά… street food, ζεστός καφές, glühwein και άφθονο αλκοόλ θα συνθέσουν τη σύγχρονη pop-up αγορά του Meet Market.
Ακολουθώντας πιστά, από την πρώτη κιόλας μέρα, τη φιλοσοφία “First we Meet, then we Market”, η ατζέντα δεν περιλαμβάνει μόνο shopping.

Όλα τα παραπάνω θα συμβαίνουν σε μια παρεΐστικη γιορτινή ατμόσφαιρα, η οποία μάλιστα τις καθημερινές, θα “ενισχυθεί” με ένα ποτήρι ζεστό κρασί δωρεάν σε κάθε επισκέπτη από το Glühwein Bar του Meet Market!
Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια των ημερών οι DJs θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντελώς Δωρεάν -από ταχυδακτυλουργικά, facepainting και κεραμική έως graffitti και αθλοπαιδιές- θα ζωγραφίσουμε πίνοντας με την ομάδα του illustradays σε τρία διασκεδαστικά “drink-and-draw” events παρέα με special guests, ενώ με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μέρος στη Μεγάλη Κλήρωση, από την οποία θα επιλεγούν 4 τυχεροί νικητές και ο καθένας θα πάρει σπίτι ένα καλάθι γεμάτο δώρα από όλους τους εκθέτες!

Τέλος…LOOK UP!
H βόλτα μας θα γίνει κάτω από δεκάδες ονειροπαγίδες που θα φέρουν τις ευχές μας για τη Νέα Χρονιά, αφού για πρώτη φορά το Meet Market θα φιλοξενήσει μέρος της συλλογής “Dreamcatchers Project” του Γιάννη Πρασσά που θα στολίσει την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε εργαστήρια κατασκευής ονειροπαγίδων, εντελώς δωρεάν.

Το Meet Market, σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του τα Χριστούγεννα αλλα και τα 15α γενέθλιά του και σας δίνει αρκετούς λόγους για το επισκεφθείτε περισσότερες από μια φορές ώστε να ανακαλύψετε τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα και όλα αυτά στην καρδιά της πόλης!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το event που σου προτείνει το έξοδος στην Αθήνα!

 Βιβλίο

✔Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Βιβλίου

έξοδος στην Αθήνα

17-18/12

Γεμάτοι από χαρά και όρεξη για ζωή με το χαμόγελο μας να τους τρομάζει
ανάβουμε τα χριστουγεννιάτικα φώτα
στη πλατεία στα Εξάρχεια
τον αγαπημένο μας τόπο αναφοράς
και συνάντησης για να αλλάξουμε
την πραγματικότητα
να την κάνουμε πιο εορταστική
πιο φωτεινή πιο αισιόδοξη και γεμάτη από χαρά και ζωή
σας προσκαλούμε να ανταμώσουμε
το τριήμεροτην Παρασκευή 16 – το Σάββατο 17 και
την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στη καθιερωμένη μας συνάντηση
τη τελευταία γι αυτόν τον χρόνο
μ΄ένα εορταστικό Φεστιβάλ βιβλίου
με Λευκώματα και εκδόσεις Τέχνης
βιβλία πολιτικής σκέψης,
δοκίμια και μελέτες

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Stay tuned για όλα τα event του Έξοδος στην Αθήνα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1