Αργύρης Αγγέλου: «Δεν τις έπαιρνα όλες τις δουλειές - Τότε δεν διαχειριζόμουν την απόρριψη άνετα»
Όσα αποκάλυψε ο Αργύρης Αγγέλου στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Σήμερα Πέμπτη (15/12) ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Φώτη Σεργουλόπολου και της Τζένης Μελιτά «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και στο Dancing with The Stars.

«Πριν το “Dancing with the Stars” ήμουν ρέστος, όχι λίγο, ήμουν ρέστος. Είναι ξεκάθαρο ότι θα υπάρχει πρόβλημα, το σημείο μηδέν. Στις στιγμές της ζωής μου που βρίσκομαι σε αδιέξοδο και νιώσω ότι έκανα ό,τι περνάει από το χέρι μου, κάθομαι στο καναπέ μου, κοιτάω το ταβάνι και λέω “Θεέ μου βoήθα”. Από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου επικαλούμαι τον μπαμπά μου να βοηθήσει.Αυτό συμβαίνει συνήθως 3 τη νύχτα, τέτοια ώρα με πήραν τηλέφωνο από το Dancing», είπε για την τηλεόραση που τον βοήθησε σε μία δύσκολη οικονομική στιγμή.

«Ο μπαμπάς μου έφερνε δύο εφημερίδες στο σπίτι καθημερινά. Τότε στις εφημερίδες ανακοίνωναν τις μεγάλες παραγωγές, ζητούσαν κόσμο να στελεχώσουν τους θιάσους. Πήγαινα συνέχεια σε αυτά. Πριν την τηλεόραση, όλες τις δουλειές τις έπαιρνα με ακρόαση. Πώς αλλιώς;», είπε ο Αργύρης Αγγέλου περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο πήρε την πρώτη του δουλειά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για ρόλους που δεν έγιναν δικοί του και στεναχωρήθηκε λέγοντας:

«Είχα φτάσει στους δύο, στους τρεις. Έχω χάσει και δουλειές, δεν τις έπαιρνα όλες τις δουλειές. Τότε δεν διαχειριζόμουν την απόρριψη άνετα, στεναχωριόμουν. Όταν φτάσεις στους 2 και δεν σε παίρνουν έλεγες, “τόσο κοντά ήμουν”. Μου άρεσε πάρα πολύ η αδρεναλίνη της ακρόασης. Όλοι που περίμεναν στην ουρά της ακρόασης ήθελαν να με βρίσουν. Είχα το καλό χτυποκάρδι πριν την ακρόαση».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;