Ελεονώρα Μελέτη: Πέταξε το ρούχο της πάνω στη σκηνή του Madwalk - To μήνυμα που θέλησε να περάσει
«Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 38% των ερωτηθέντων θεωρεί πως το ντύσιμο μιας γυναίκας "δικαιολογεί" την οποιαδήποτε παρενόχληση».

Δεν υπάρχει ρούχο που «δικαιολογεί» την παρενόχληση μιας γυναίκας. Δεν υπάρχει γυναίκα που το ήθελε. Υπάρχουν μόνο αρρωστημένα μυαλά που δεν έχουν μάθει το «όχι».

Αυτό το πολύ δυνατό μήνυμα πέρασαν τα Madwalk 2022, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (13/12).

Θερμή υποστηρίκτρια αυτού του πολύ δυνατού μηνύματος ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε στη σκηνή των Madwalk 2022 με ένα φόρεμα που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα της.

Όπως είπε, «σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 38% των ερωτηθέντων θεωρεί πως το ντύσιμο μιας γυναίκας ‘δικαιολογεί’ την οποιαδήποτε παρενόχληση».

Σε μια από τις πιο δυνατές σκηνές της βραδιάς η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε το σακάκι που φορούσε για να φανεί από κάτω το εντυπωσιακό φόρεμα της Λένας Κατσανίδου.

«Κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται όπως επιθυμεί χωρίς το ντύσιμό της να θεωρείται ότι δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα οποιασδήποτε παρενόχλησης ή βίας σωματικής, λεκτικής ή ψυχολογικής», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και καταχειροκροτήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;