Χρυσές Σφαίρες 2023: Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι υποψηφιότητες
Πότε ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2023;

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2023 ανακοινώνονται το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Δεκεμβρίου.

Μετά το σκάνδαλο με χρηματισμούς των μελών των δημοσιογράφων ξένου Τύπου, αλλά και την απομάκρυνση της τελετής από την τηλεοπτική κάλυψη, οι Χρυσές Σφαίρες επιστρέφουν δυναμικά. Το κωμικό δίδυμο πατέρα-κόρης, George Lopez και Mayan Lopez, θα είναι οι παρουσιαστές της τελετής ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων στις 5:35 π.μ. PT/8:35 π.μ. ET (δηλαδή γύρω στις 3:30 ώρα Ελλάδας).

Αν και η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες 2023 δε θα μεταδοθεί παράλληλα μέσω live stream, η επίσημη σελίδα του οργανισμού στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ανακοινώνει και γραπτώς τις υποψηφιότητες, καθώς θα ανακοινώνονται μέσα από το κανάλι του NBC και την εκπομπή «Today».

Πέντε υποψήφιοι θα παρουσιαστούν για κάθε μία από τις 27 κατηγορίες βραβείων, από την καλύτερη ταινία (δράμα και μιούζικαλ ή κωμωδία) έως την καλύτερη τηλεοπτική σειρά (δραματική και μιούζικαλ ή κωμωδία). Τέσσερα νέα βραβεία τηλεοπτικής κατηγορίας έχουν προστεθεί από πέρσι, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ερμηνειών από άνδρα και γυναίκα ηθοποιό σε δεύτερο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά μιούζικαλ-κωμωδίας ή δράμα, καλύτερη ερμηνεία από άνδρα και γυναίκα ηθοποιό σε δεύτερο ρόλο σε μίνι σειρά, σειρά ανθολογίας ή κινηματογραφική ταινία που έγινε για την τηλεόραση και καλύτερη σειρά ανθολογίας ή κινηματογραφική ταινία για την τηλεόραση.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κωμικός Jerrod Carmichael ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσει την τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2023 και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter και Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;