Σέρρες: Με κλιματιστικά και ψυχολόγους λειτουργεί ξανά το δημοτικό σχολείο μετά την τραγωδία
Σέρρες: Σε βαρύ κλίμα η επιστροφή στα θρανία.

Μια εβδομάδα μετά τη τραγωδία με την έκρηξη καυστήρα που στέρησε τη ζωή από έναν 11χρονο μαθητή, το 9ο δημοτικό σχολείο στις Σέρρες θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Η επιστροφή στα θρανία και τις σχολικές αίθουσες αναμένεται να γίνει σε φορτισμένο κλίμα, μετά την τραγική απώλεια του μικρού Βασίλη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι Tεχνικές Yπηρεσίες του Δήμου Σερρών πραγματοποιούν από το πρωί της Παρασκευής εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών σε κάθε αίθουσα, καθώς απαιτείται προσωρινή θέρμανση.

Επιπλέον σε κάθε αίθουσα του σχολείου εκτός από τον δάσκαλο κατά την ώρα του μαθήματος θα παραβρίσκεται και ψυχολόγος, ενώ η ψυχολογική υποστήριξη θα αφορά τόσο τον διευθυντή και τους δασκάλους όσο και τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου, με τους οποίους οι ψυχολόγοι θα πραγματοποιούν τακτικές συνεδρίες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε η οργισμένη ανακοίνωση των γονέων, οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι είναι υπεύθυνοι για τον χαμό τους γιού τους.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, εκδήλωση από μαθητές και γονείς από όλα τα σχολεία των Σερρών αλλά και το Πανεπιστήμιο, ώστε να εκφράσουν την λύπη και συμπαράσταση τους στους γονείς του αδικοχαμένου 11χρονου Βασίλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
0'
51 - 35
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;