Forbes: Κυκλοφόρησε η λίστα με τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου - Rihanna και Taylor Swift ανάμεσά τους
Το Forbes δημοσίευσε τη 19η λίστα με τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου για το 2022.

Καθώς το 2022 πλησιάζει προς το τέλος του και όλοι/όλες κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό, το Forbes δημοσίευσε την καθιερωμένη και 19η λίστα που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου. Η λίστα περιλαμβάνει τις επιδρστικότερες γυναίκες του 2022 και η πρώτη γυναίκα από το χώρο της showbiz που συναντάμε στις πιο επιδραστικές, πλούσιες και ισχυρές γυναίκες του πλανήτη είναι η Rihanna στην 73η θέση.

Η Riri που διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα, είναι η πρώτη γυναίκα από το χώρο του θεάματος που βλέπουμε στη συγκεκριμένη λίστα με τη σειρά καλλυντικών προϊόντων Fenty Beauty να ανεβάζει την καθαρή της αξία στο επιβλητικό ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η 34χρονη τραγουδίστρια είναι αυτή τη στιγμή το 2.031ο πιο πλούσιο άτομο στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Το περιοδικό σημειώνει ότι το 2020, η Fenty κατέγραψε έσοδα ύψους 550 εκατομμυρίων δολαρίων. Ομοίως, η αξία της σειράς εσωρούχων Savage x Fenty ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια πέρυσι. Η Rihanna βρίσκεται επίσης στην 21η θέση της λίστας του Forbes με τις αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.

Λίγο πιο μετά στη λίστα και πιο συγκεκριμένα στη 79η θέση της λίστας του Forbes με τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου βρίσκεται η Taylor Swift. Το Forbes στέκεται στην πρόσφατη διάκρισή της ως ο πρώτος και μοναδικός καλλιτέχνης στην ιστορία που κατέλαβε ολόκληρο το Top 10 του Billboard Hot 100 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «Midnights».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Το Forbes υπολογίζει την καθαρή αξία της Taylor Swift στα 550 εκατομμύρια δολάρια και επισημαίνει επίσης ότι η περιοδεία της «The Eras Tour» προκάλεσε «χάος» και «σεισμός» θα λέγαμε εμείς στην Ticketmaster κάνοντας «μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ να αμφισβητήσουν την εξουσία της εταιρείας στις πωλήσεις εισιτηρίων συναυλιών». 

Η Taylor Swift κατέκτησε ακόμη μία πρωτιά και κατάφερε να βρίσκεται στην 48η θέση στη λίστα του Forbes με τις αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Beyoncé, την οποία βλέπουμε στο No. 80 της φετινής λίστας του Forbes με τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου. Το περιοδικό χαιρετίζει τις εννέα υποψηφιότητες που έλαβε για τα Βραβεία Grammy του 2023 και την ανάδειξή της στον καλλιτέχνη με τις περισσότερες υποψηφιότητες (88) στην ιστορία των Grammy. Μάλιστα, το Forbes υπολογίζει την καθαρή αξία της Beyoncé στα 450 εκατομμύρια δολάρια με βάση την επιτυχία της κοινής περιοδείας της «On The Run II» με τον Jay-Z, της ιστορικής εμφάνισής της στο «Coachella» το 2018 και άλλων εγχειρημάτων, όπως το brand Ivy Park.

Η Beyoncé εμφανίζεται επίσης στην 61η θέση της λίστας του περιοδικού με τις αυτοδημιούργητες γυναίκες των Η.Π.Α.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα που περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα με τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου είναι η αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Kamala Harris (Νο. 3) και η δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας του θεάματος και των μέσων ενημέρωσης Oprah Winfrey (Νο. 24).

Στην κορυφή της 19ης ετήσιας λίστας του Forbes με τις 100 Πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου βρίσκεται η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για «την ηγετική παρουσία της κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς και για τον χειρισμό της πανδημίας του Covid-19».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes)

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
14 - 19
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;