Θεσσαλονίκη: Ο Κούγιας ανέλαβε τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο
Την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε 16χρονο στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως φαίνεται συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι 16χρονο στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Η οικογένεια του κατηγορούμενου ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση. Όπως είπε ο ίδιος δεν ήταν μόνο η οικογένεια του αστυνομικού, αλλά και συνδικαλιστές ς αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, οι  οποίοι του ζήτησαν την υπεράσπιση του άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έπειτα από την καταδίωξη του 16χρονου.

«Καλούμαι να εκπροσωπήσω έναν φτωχό αστυνομικό, που έχει δυο παιδάκια 4 και 7 ετών κι όλοι τον χαρακτηρίζουν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο» είπε αρχικά ο Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Το παν είναι να γίνει καλά το παιδί. Θα διαβάσω την δικογραφία, θα γνωρίσω τον κατηγορούμενο για να δω τα κίνητρά του κι ακολούθως θα αποφασίσω αν θα τον εκπροσωπήσω, όπως έχω κάνει και με άλλους αντίστοιχους κατηγορούμενους» πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κούγιας είχε αναλάβει τους 7 αστυνομικούς που κατηγορούνταν για τον θάνατο του Νίκου Σαμπάνη, ο οποίος είχε σκοτωθεί από αστυνομικά πυρά τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας δεχθεί καταιγισμό πυροβολισμών.

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1