Το «Avatar: The Way of Water» κατέπληξε τους κριτικούς - Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία
Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την πρεμιέρα του «Avatar: The Way of Water» κάνουν λόγο για μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς!

Μετά από 13 χρόνια αναμονής, το «Avatar: The Way of Water», το σίκουελ της πιο επιτυχημένης ταινίας παγκοσμίως, από τον James Cameron έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Λονδίνο και τα μέλη του Τύπου είχαν την τύχη να το δουν πρώτοι. Από το βράδυ της Τρίτης, οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο Twitter.

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι κατά την πλειοψηφία τους θετικές, με πολλούς δημοσιογράφους να εκπλήσσονται για άλλη μια φορά από την απεριόριστη φαντασία και τα μοναδικά οπτικά εφέ, που έχει καταφέρει να μας προσφέρει ο Cameron.

Ο Erik Davis του Fandango γράφει:

«Χαίρομαι που πως ότι το «Avatar: The Way of Water» είναι εκπληκτικό.

Μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο συναισθηματικό από το «Avatar», η ταινία είναι οπτικά συναρπαστική, έντονη και απίστευτα συναρπαστική. Η ιστορία, το θέαμα, η πνευματικότητα, η ομορφιά – αυτή είναι η δημιουργία ταινιών και αφήγηση στα καλύτερα της»

Ο παρουσιαστής του «Happy Sad Confused» Τζος Χόροβιτς έγραψε για το πολυαναμενόμενο σίκουελ:

«Ο James Cameron δείχνει για άλλη μια φορά στους σκηνοθέτες πώς γίνεται. το έχω πει χίλιες φορές. Μην τον αμφισβητείς ποτέ. Το «Avatar: The Way of Water» είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνεις επικές υπερπαραγωγές. Συναισθηματικό, έντονο και τόσο μεγάλο όσο γίνονται οι ταινίες»

Ο Peri Nemiroff από το Collider γράφει:

«Πίστευα ότι ο Τζέιμς Κάμερον θα ανέβαζε τον πήχη με τα εφέ, αλλά αυτά τα γραφικά είναι εντυπωσιακά. Το ένα εκπληκτικό καρέ μετά το άλλο»

Ακόμη και πριν από την επίσημη πρεμιέρα του, το «Avatar: The Way of Water» έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους που συμμετέχουν στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Ο Guillermo del Toro είχε γράψει στο Twitter ότι το σίκουελ του «Avatar» είναι:

«Ένα συγκλονιστικό επίτευγμα.

Είναι γεμάτο ένα σωρό μαγευτικές εικόνες και συναισθήματα σε επική, επική κλίμακα. Ένας δάσκαλος στο απόγειο της δύναμής του»

«Avatar: The Way of Water»: Η ιστορία της νέας ταινίας

Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldaña) κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

«Avatar: The Way of Water»: Οι πρώτες αντιδράσεις

Με πληροφορίες από Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;