Μουντιάλ 2022: Πορτογαλία - Ελβετία | Live Streaming - Σχολιασμός
Η αναμέτρηση για τους 16 του Μουντιάλ ανάμεσα σε Πορτογαλία - Ελβετία σε Live Streaming και Σχολιασμό

Η φάση των 16 του Μουντιάλ 2022 ολοκληρώνεται σήμερα και μετά τα ζευγάρια των Ολλανδία – Αργεντινή, Βραζιλία – Κροατία και Γαλλία – Αγγλία, θα μάθουμε και το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών, που θα προκύψει από τους νικητές των ζευγαριών Μαρόκο – Ισπανία και Πορτογαλία – Ελβετία.

Στο δεύτερο από τα δύο ματς, που γίνεται στις 21:00, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, αντιμετωπίζει την Ελβετία. Η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση ως 1η από τον όμιλό της, νικώντας τις Γκάνα (3-2) και Ουρουγουάη (2-0), πριν χάσει με ανατροπή -και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της- από την Νότιο Κορέα (1-2). Αυτό το αποτέλεσμα, βέβαια, δεν ήταν ικανό να αλλάξει κάτι, με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει την πρόκριση ως 1η και να καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τη 2η του 7ου γκρουπ, Ελβετία, για μια θέση στους 8 της διοργάνωσης.

Η Ελβετία ζορίστηκε πολύ για να περάσει από όμιλο με Βραζιλία, Σερβία και Καμερούν. Μετά τη νίκη με 1-0 επί του Καμερούν, γνώρισε ήττα (0-1) από τη Βραζιλία, σε παιχνίδι στο οποίο πάλεψε σκληρά, όμως δέχθηκε γκολ στο τέλος. Όλα κρίθηκαν την 3η και τελευταία αγωνιστική, με τους Ελβετούς να επικρατούν με 3-2 της Σερβίας, χάρη σε γκολ των Σακίρι, Εμπολό και Φρόιλερ.

⚽⚽⚽ΕΔΩ Πορτογαλία – Ελβετία | Live Scores ⚽⚽⚽

Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και αναγκάζει και τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές. Η Πορτογαλία του Σάντος φημίζεται για τη σωστή τακτική που ακολουθεί σε τέτοιες αναμετρήσεις, ενώ και η Ελβετία δίνει έμφαση στην αμυντική της λειτουργία και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί, πηγαίνει στους 8 του Μουντιάλ 2022 για να αντιμετωπίζει μία εκ των Ισπανία ή Μαρόκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;