Μουντιάλ 2022: Εκτός εαυτού ο Σαμουέλ Ετό - Κλώτσησε φίλαθλο έξω από το γήπεδο
Ο Σαμουέλ Ετό, μετά τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Νότιο Κορέα στο Μουντιάλ 2022, επιτέθηκε και κλώτσησε φίλαθλο που τον ειρωνεύτηκε.

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει σοκάρει τους φίλους του ποδοσφαίρου δείχνει τον διάσημο πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, Σαμουέλ Ετό, να επιτίθεται και να κλωτσάει φίλαθλο που τον ειρωνεύτηκε αμέσως μετά τον αγώνα της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα για το Μουντιάλ 2022, το βράδυ της Δευτέρας. Το οπτικό υλικό το εξασφάλισε η εφημερίδα La Opinion και το έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα.

Ο Ετό, που είναι σήμερα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν, επιτέθηκε στον Αλγερινό οπαδό που τον τράβηξε με κάμερα, ευρισκόμενος εκτός εαυτού με όσα ο οπαδός τού είπε. Το εν λόγω επεισόδιο συνέβη όταν ο Ετό, φεύγοντας από το γήπεδο, φωτογραφήθηκε με αρκετούς οπαδούς και είχε μία συνομιλία με περαστικό που τον τράβηξε με κάμερα.

Ο άνθρωπος που δέχθηκε την επίθεση από τον Ετό είναι ένας Αλγερινός, γνωστός μπλόγκερ στη χώρα του, ο οποίος πλησίασε τον βετεράνο επιθετικό και τον ρώτησε εάν είχε πληρώσει τον διαιτητή του αγώνα μπαράζ Αλγερίας-Καμερούν, από το οποίο και πήρε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022 το Καμερούν.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο Σαμουέλ Ετό τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Ωστόσο, άνδρες της φρουράς του έσπευσαν να τον συγκρατήσουν. Ο Αλγερινός υποχώρησε, αλλά ο Ετό δεν έλεγε να ηρεμήσει, καθώς άκουγε τον οπαδό να συνεχίζει να τον ειρωνεύεται.

Η καταγραφή του περιστατικού αυτού σταμάτησε όταν ένας άνδρας από το περιβάλλον του Ετό πήρε την κάμερα και την πέταξε στο έδαφος. Τότε, ο Αλγερινός προσπάθησε να τη σηκώσει και ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν έφυγε από τα χέρια των υπαλλήλων ασφαλείας του και τον κλώτσησε.

Να σημειωθεί πως ο Ετό είναι πρεσβευτής για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;