ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «International Marketing»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το σεμινάριο του ΕΚΠΑ.

Εισαγωγή: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «International Marketing» έχει ως σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στον επιχειρηματία και το στέλεχος αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Διεθνούς Marketing. Ο δομημένος τρόπος παρουσίασης της διεθνούς βιβλιογραφίας θα επιτρέψει την πλήρη αξιοποίηση του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που παρέχει πολλαπλές επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπόσχονται επιβίωση και ανάπτυξη. Η επιδιωκόμενη πλήρης κατάρτιση του εκπαιδευόμενου επιτυγχάνεται με την εμβάθυνση σε πλήθος ζητημάτων που σχετίζονται με το Διεθνές Marketing. Για τον σκοπό αυτό παρέχεται εκπαίδευση που βασίζεται στις τελευταίες προσεγγίσεις της διεθνούς βιβλιογραφίας. Τέλος, μελετώνται οι παθογένειες της ελληνικής επιχείρησης, αναλύεται η παρούσα κατάσταση της επιχείρησης καθώς και η αγορά στόχου, προκειμένου να εξεταστεί το Marketing της εγχώριας αγοράς. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την παροχή της δομής και της διαδικασίας δημιουργίας του Διεθνούς Σχεδίου Marketing.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από live streaming συνάντηση στην θεματική: Facebook Ads, Goodle Adwords, Google Analytics, με εισηγητή τον Καμινάκη Κώστα, Επίκουρο Καθηγητή στο Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
(Η σύγχρονη (real time) εξ αποστάσεως εκπαίδευση (live streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από το χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία.
Το Live Streaming παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να έχουν στον υπολογιστή τους ήχο και εικόνα και να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εισηγητές, είτε φωνητικά είτε γραπτά).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
3/2/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
13/2/2023

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
6 Μήνες (195 ώρες)

Δίδακτρα (σε δόσεις): 680 €
Αριθμός δόσεων: 3
Ποσό δόσης: 227 €
Δίδακτρα (εφάπαξ): 646 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;