Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Τσακωμός στον
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος».

Ένταση προκλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό» στον ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την Ελένη Χριστοπούλου με αφορμή τον «σάλο» που ξέσπασε για την εμφάνιση της Νατάσας Μποφίλιου στο Λονδίνο με εκκεντρικό look.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά κάλεσε μέσω skype τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για να σχολιάσει το θέμα.

«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ… Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια… Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό» δήλωσε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τότε, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε: «Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια».

Με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να αναφέρει: «Παραποιείς τα λεγόμενά μου. Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα. Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα. Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων… Δε σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου».

Δες ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΤΕΛ
98 - 102
Ρεάλ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1