Πελέ: «Δεν είναι σε τελικό στάδιο» - Οι συγγενείς του ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του
Μία από τις κόρες του Πελέ διαψεύδει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Μία από τις κόρες του Πελέ διαψεύδει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου είχε προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε δέχεται συνεχείς θεραπείες. Η εφημερίδα  Folha de S.Paulo μετέδωσε πως πλέον λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα καθώς οι χημειοθεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα.

Οι γιατροί του δεν επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, ενώ η κόρη του Φλάβια Νασιμιέντο έκρινε το δημοσίευμα ως τραβηγμένο.

«Είναι πολύ άδικο να λέει ο κόσμος πως είναι σε τελικό στάδιο, ότι λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα. Πιστέψτε μας, δεν ισχύει» είπε, μιλώντας στο Globo TV.

Ενημέρωσε πως η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει αλλάζει από καιρό σε καιρό καθώς ο καρκίνος του δεν είναι σε πλήρη ύφεση.

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πελέ αναφέρεται πως είναι σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία για μία αναπνευστική μόλυνση.

Η κόρη του Κέλι Νασιμιέντο είχε ενημερώσει προ ημερών, ότι ο πατέρας της είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό πριν από τρεις εβδομάδες κάτι που τού προκάλεσε την μόλυνση.

«Είναι άρρωστος, είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά αυτή τη στιγμή λαμβάνει φροντίδα για την αναπνευστική μόλυνση και όταν καλυτερεύσει θα επιστρέψει στο σπίτι», είπε. «Δεν λέει αντίο απ΄το νοσοκομείο».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;