Ο Kanye West ισχυρίζεται πως ο Elon Musk είναι... κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα!
Ο Kanye West «ξαναχτυπά» με νέες δηλώσεις κατά του Elon Musk!

Ο Kanye West, που πλέον έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, και οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις και αναρτήσεις του στα social media συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφλερον του κοινού. Και μπορεί να έχει αποκλειστεί ουκ ολίγες φορές από το Instagram, το Twitter και άλλες πλατφόρμες για αντισημιτικές δημοσιεύσεις και όχι μόνο, αλλά τώρα επέστρεψε στο Instagram με νέες αρκετά αμφιλεγόμενες δημοσιεύσεις που σύντομα έγιναν viral.

Συγκεκριμένα, μετά τη δημόσια επίθεση στον Mark Zuckerberg μετά τον προσωρινό αποκλεισμό του από το Instagram, ο Kanye West «έστρεψε τα βέλη του» κατά του Elon Musk, αφού τώρα αποκλείστηκε από το Twitter λόγω νέων αντισημιτικών σχολίων που διατύπωσε, όταν όντας καλεσμένος της εκπομπής του Alex Jones εξέφρασε ανοιχτά πως θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ.

Πλέον έχει ανακτήσει το account του στο Instagram, όπου με νέα του ανάρτηση δήλωσε πως «ο Elon Musk είναι κλώνος που φτιάχτηκε στην Κίνα». Μάλιστα, τόνισε πως «οι Κινέζοι μάλλον προσπάθησαν να φτιάξουν έως και 30 Elons, μέχρι που αυτός ήταν το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Αναλυτικότερα, ο Kanye West αναφερόμενος στον Elon Musk έγραψε στο Instagram:

Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Elon μπορεί να είναι μισός Κινέζος; Έχετε δει ποτέ τις φωτογραφίες του ως παιδί; Άμα πάρουμε έναν ιδιοφυή Κινέζο και τον ζευγαρώσουμε με ένα νοτιοαφρικανικό super model έχουμε έναν Elon.

Και λέω “έναν Elon”, επειδή μάλλον έχουν φτιάξει 10 με 30 Elons και αυτός είναι το πρώτο γενετικό υβρίδιο που επέζησε.

Φυσικά, ο Elon Musk που δεν αφήνει τίποτα να «πέσει κάτω» σχολίασε χιουμοριστικά τους ισχυρισμούς του Kanye West, επισημαίνοντας πως τους λαμβάνει υπόψη ως κομπλιμέντο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;