Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Δροσερή Πανσέληνος στους Διδύμους - 8 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: 5 – 12 Δεκεμβρίου

Δροσερή Πανσέληνος στους Διδύμους 8 Δεκεμβρίου

Από την Λίλιαν Σίμου

Πανσέληνος στους Διδύμους στο μεσημέρι της 8ης Δεκεμβρίου και στην 16η μοίρα, ένας δυναμικός και ευμετάβλητος συνδυασμός, καθορίζει το χρώμα της ημέρας και του νέου δεκαπενθημέρου.

Τα βασικά σημεία που περιγράφουν την Πανσέληνο του μήνα είναι τα εξής:

Στο ζώδιο των Διδύμων το ολόγιομο φεγγάρι του μήνα, φέρνει στον νου μνήμες, σκέψεις, ιδέες, που μας συγκίνησαν και μας άγγιξαν βαθιά. Ωστόσο, ως πληροφορίες θα μας οδηγήσουν να κάνουμε τον απολογισμό και να μην μείνουμε μόνο στην πρώτη καταγραφή. Ξεδιπλώνει την αισιόδοξη προοπτική της Νέας Σελήνης πριν από δεκαπέντε μέρες.

Αυτή η Πανσέληνος δίνει την αίσθηση της ολοκλήρωσης και της συνειδητοποίησης αντιθέσεων.

Το πλέον ενδιαφέρον σημείο στον χάρτη της, είναι η συμπόρευση της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Ακριβής σύνοδος με την Σελήνη και τον Άρη, έχοντας απέναντι τον Ήλιο. Τα τρία αυτά στοιχεία, προσθέτουν μαχητικότητα και διεκδικήσεις στη ζωή μας. Θα θέλαμε να στοχεύσουμε σε ένα «καλύτερο αύριο»; Είναι η κατάλληλη στιγμή προσχεδιασμού.

Ευέλικτες κινήσεις και ένα πρόγραμμα σε αναμονή, που αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής.

Ενώ φαίνεται πως υπάρχουν εναλλαγές, χρειάζεται να αποφύγουμε τον ενθουσιασμό, την υπερβολική αισιοδοξία, αλλά αφέλεια.

Μαχητικοί, αγωνιστές, αναζητάμε ένα ιδανικό-πηγή έμπνευσης.

Αναζητάμε τη λύση στο χθες, έχοντας το βλέμμα μπροστά στο μέλλον. Σε ένα μέλλον που κυοφορείται και δεν έχει ακόμη φανεί. Σαν έφηβοι, νομίζουμε πως θα γυρίσει ο χρόνος πίσω. Ο χρόνος δεν γυρνά, αλλά μπορούμε να κλείσουμε κάποιο κεφάλαιο στη ζωή μας και να περιορίσουμε την επανάληψη των λαθών.

Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση λοιπόν:

Για την εποχή που νομίζαμε πως όλοι ήταν φίλοι…

Για την εποχή που θεωρήσαμε τη ζωή, ένα παιχνίδι προκλήσεων

Για ό,τι δεν επιμείναμε

Για εκείνο που δεν εμβαθύναμε

Για τις ιδέες που δεν ακολουθήσαμε

Για τις αξίες που δεν διεκδικήσαμε

Συνηγορεί ο ωροσκόπος στον σταθερό αστέρα Bungulα και απέναντι από τις Πλειάδες και την Αλκυόνη.

Με πόνο ψυχής, κάποιες αποφάσεις θα φανούν σκληρές, αλλά απαραίτητες. Ας παραμείνουμε πρακτικοί, σταθεροί στα «πιστεύω» μας, ας αποφύγουμε μνησικακία, εκδικητικότητα και μοχθηρία. Είτε από μέρους μας, είτε εκ μέρους άλλους. Η διάχυτη θλίψη, πλησιάζει προς το τέλος της.

Αποφεύγοντας εκείνους που είναι σε σύγχυση και σε θολή κρίση, οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται.

Καθώς ο Άρης στους Διδύμους, περιγράφει την διαρκή εγρήγορση και αναζήτηση, προφανώς στην ανάδρομη κίνηση θα περιορίσουμε τις πολλές περιττές κινήσεις, σκέψεις, ή λόγια. Είναι χάσιμο χρόνου, είναι ανούσια προσπάθεια.

Η Πανσέληνος σηματοδοτεί την αποκοπή από εκείνα τα θέματα που είναι χωρίς ουσία πλέον και φέρνει πιο κοντά τις πρακτικές επιδιώξεις.

Υπάρχουν όμως αντεκδικήσεις, ανταγωνισμοί, ζήλεια, λεκτικές επιθέσεις ή αντιπαραθέσεις.

Στην θετική πλευρά, φιλοδοξούμε να κατακτήσουμε, να υπερασπιστούμε, να φανούμε δυναμικοί.

Σημείο ευάλωτο είναι η ενθουσιώδης Αφροδίτη σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα και τον Δία. Η εξιδανίκευση, η πλάνη, η ονειροπόληση, θα είναι πολύ θετικά στοιχεία καλλιτεχνικής έκφρασης, έμπνευσης και ταλέντων. Όμως δεν βοηθούν στα πρακτικά ζητήματα.

Στον αντίποδα, ο Κρόνος θα στηρίξει την Πανσέληνο και θα περιορίσει την μεταβλητότητα.

Η σύνεση, η υπομονή, η επιμονή, η ευθυκρισία, θα είναι το «όπλο» μας. Ούτως ώστε, η μαχητική αυτή Πανσέληνος, να έχει σωστή κατεύθυνση δράσης. Είναι σημαντικό να αλλάξει η καθημερινότητά μας. Αλλά να γίνει σωστά!

Κριός

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν ας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία. Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.

Ένα ιδανικό, θα γίνει στόχος που θα φέρει αρκετές αντιπαραθέσεις. Κάποιες μπορεί να είναι εποικοδομητικές.

Η ποιότητα της ζωής θα εξαρτηθεί από μακροπρόθεσμα και χρήσιμα σχέδια για το μέλλον. Κάποια θα καθυστερήσουν παροδικά, αλλά ο στόχος μετρά. Θα κυλήσουν πιο εύκολα αργότερα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας.

Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε αρμονική σχέση προς εσάς, μπορείτε να πάρετε δύναμη αναζωογόνησης, να χαρείτε, να διακριθείτε, να ενδυναμώσετε ιδέες και στόχους.

Ωστόσο, βαθιά μέσα σας πιστεύετε πως το μονοπάτι της ζωής είναι επίπονο και κοπιαστικό. Το ανέφικτο μοιάζει να σας πικραίνει, αφού οι υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να φύγετε μακριά και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι. Λίγο περισσότερο δεικτικοί ή καυστικοί κάποιες φορές, ή περισσότερο μαχητικοί από το σύνηθες.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας.

Στην εργασία σας, επιδίδεστε με επιμονή και πάθος και θα έχετε καλά αποτελέσματα, ακολουθώντας το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Εστίαση θα υπάρχει για σας στις επενδύσεις, συναισθηματικές και υλικές και μέσα από σχέσεις ή συνεργασίες ή γάμο, θα υπάρξει ένα ασταθές ή ευέλικτο κλίμα, ανάλογα με τις προσωπικές λεπτομέρειες του χάρτη σας. Γενικά, η όλη κατάσταση σας οδηγεί σε μία δοκιμασία, προκειμένου να φανούν κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας που δεν ήταν εμφανείς ως τώρα και ίσως πρέπει να επεξεργαστείτε.

Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και φωτίζει πτυχές που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως η μερική απόσυρση και η εσωτερική συζήτηση, να είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή.

Η προσωπικότητα, οι σχέσεις και η πίστη σας δοκιμάζονται. Είναι μια περίοδος που απαιτεί ριζικό μετασχηματισμό του «εγώ» και αποφυγή δογματισμού.

Λέων

Δραστήριοι και δυναμικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα πλέον, καθώς η Πανσέληνος σας ενθαρρύνει για νέα όνειρα, φιλίες και χαρούμενες στιγμές. Στα ερωτικά σας θα είστε ευχάριστοι, με χιούμορ και διάθεση για διασκέδαση. Θα είναι εύκολο να χαρείτε και να ψυχαγωγήσετε όσους αγαπάτε. Ερωτικοί και ζεστοί, γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, αλλά προσέχετε τις απαιτήσεις σας.

Δημιουργήστε, συζητήστε, καλλιεργήστε όμορφες σχέσεις.

Στον εργασιακό σας χώρο, φαίνεται πολύ πιεστική η καθημερινότητα. Σας ασκούνται πιέσεις εδώ και καιρό, γι’ αυτό ας επικεντρωθείτε στις σοβαρές υποχρεώσεις.

Η Πανσέληνος του μήνα, σας προσφέρει την ευκαιρία να αντιληφθείτε καλύτερα τους στόχους και να τους αξιολογήσετε. Θα σας ευχαριστήσει ένας καλός φίλος, αλλά υπάρχει και κάποιος με «προσωπείο» στον κοινωνικό σας περίγυρο. Απαιτείται να έχετε γερές βάσεις και επιμονή για να βγείτε ωφελημένοι.

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας και την ευμετάβλητη Πανσέληνο, άλλοτε θα είστε επικεντρωμένοι στην λεπτομέρεια, λόγω της φύσης σας, άλλοτε θα είστε ανέμελοι και υπερβολικά αφελείς.

Η λογική θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Στις κοινωνικές σας σχέσεις, θα φανείτε ως ένας ξεχωριστός άνθρωπος, με έξυπνες ιδέες και καλή αντίληψη. Η Πανσέληνος βοηθά λοιπόν να εστιάσετε εκεί. Έχετε ένα ελκτικό προφίλ και οι απόψεις σας γίνονται εύκολα αποδεκτές. Αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στην λεπτομέρεια.

Ελέγχετε το άγχος και αξιοποιείτε τα ταλέντα σας. Στην αισθηματική σας ζωή, μία σχέση παγιώνεται ή επισημοποιείται.

Ζυγός

Βασικό θέμα θα είναι να μην επιδιώξετε οπωσδήποτε μία δέσμευση, μόνο και μόνο λόγω εσωτερικής ανάγκης. Οι πλανήτες στον Τοξότη σας βοηθούν να είστε περισσότερο επινοητικοί, διαλλακτικοί, διπλωματικοί, αλλά παράλληλα θα πρέπει να έχετε ευθυκρισία. Ίσως πληγωθείτε, πλανηθείτε ή πληγώσετε άλλους. Μην είστε αφελείς.

Η Πανσέληνος είναι η ευκαιρία για να διευρύνετε γνώσεις ή να προοδεύσετε σε ιδέες ξένες από τις συνήθεις. Αν έχετε επαφές με το εξωτερικό, αυτήν την περίοδο θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Συναλλαγές προσωπικές ή επαγγελματικές θα προωθούνται αυτή την εποχή. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα μπορεί να σας συγκινήσουν.

Θα διεκδικήσετε ένα σας όνειρο και θα φθάσετε στην κατάκτησή του.

Σκορπιός

Αυτή την εποχή, πολύ πιθανόν να δώσετε μάχη για να ξεπεράσετε μία προσκόλληση. Είναι σημαντικό να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο επικοινωνιακοί. Και μάλιστα οι πλανήτες στον Τοξότη και στους Διδύμους, σας παρέχουν την δυνατότητα.

Η Πανσέληνος σας οδηγεί στην ανάληψη ευθυνών για δάνεια, κληροδοτήματα ή εφορία. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την συγκυρία και να κάνετε την σωστή κίνηση. Μην αφεθείτε στην αφέλεια ή σε εύκολες λύσεις.

Ο κυβερνήτης σας, ο Πλούτωνας, είναι με το μέρος σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον περίγυρό σας, να έχετε δυναμικά επιχειρήματα και απόψεις που υπερισχύουν. Μείνετε ήρεμοι και ειλικρινείς. Οι ιδέες αλλάζουν και επειδή έχετε την τάση να είστε απόλυτοι, δεν θα πρέπει να ξεχνιέστε.

Τοξότης

Θα φανείτε ευγενείς, επικοινωνιακοί και ευχάριστοι. Θα εκπέμπετε ζεστασιά, δίχως κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα κάνετε όνειρα, ίσως υπερβολικά. Εξ άλλου είστε γύρω στα γενέθλιά σας, η νέα χρονιά ας σας βρει με βελτιωμένη διάθεση!

Η Πανσέληνος σας φέρνει αντιμέτωπους με τις σχέσεις σας. Θα χαρείτε μία συνεργασία ή μία επαφή με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Όμως είστε επιρρεπείς σε ανέφικτα όνειρα. Μία ασαφής οικογενειακή σχέση, φέρνει παρεξηγήσεις. Κάποιος συνεργάτης, μπορεί να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός.

Πάρτε σοφές αποφάσεις. Στα οικονομικά σας θα διανύσετε μία περίοδο δυστοκίας, πρέπει να είστε τακτικοί, συνετοί και προσεκτικοί για να είναι σε ισορροπία.

Αιγόκερως

Μπορείτε να διασκεδάσετε με τρόπους που είναι ξένοι προς τις συνήθειές σας. Θα είναι τρόποι χαράς, νυχτερινών περιπάτων και ίσως ένας ρυθμός ζωής ασυνήθιστος για τα δεδομένα σας. Θα σας κουράσει αν δεν προσέξετε και ίσως κάνετε αδέξιες κινήσεις. Μην ρισκάρετε μία σίγουρη σχέση για μία εφήμερη περιπέτεια.

Αν κάποιος σας έχει ενοχλήσει, ίσως φανείτε σκληροί απέναντί του. Δεν σας ωφελεί και θα είναι σημαντικό να μην αντιδράσετε απότομα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αδιαφορήσετε και να αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης στις συνεργασίες σας.

Η Πανσέληνος βοηθά να διευκρινίσετε πώς πρέπει να είστε στην καθημερινότητά σας. Σας προσφέρει κάποιες λαμπρές ιδέες για να κρίνετε σωστά, αλλά με θετική σκέψη. Κάνετε κινήσεις μέσω των ιδεών σας, προωθήστε την εικόνα σας μέσω των γνώσεων. Επικοινωνήστε με φίλους, ή αναλογιστείτε ποιοι είναι πραγματικά οι δικοί σας άνθρωποι που αξίζει να γίνουν συνοδοιπόροι στον καθημερινό σας μόχθο.

Υδροχόος

Στο φιλικό σας περιβάλλον υπάρχει η έμφαση αυτές τις ημέρες. Χαρείτε την κοινωνική σας ζωή με διασκέδαση, εξόδους, συζητήσεις και πολλές μικρές περιπέτειες μέσα στον φιλικό σας περίγυρο.

Η Πανσέληνος του μήνα είναι στον οίκο των προσωπικών σχέσεων και θα είστε λαμπεροί, ευχάριστοι, θα κερδίζετε με το πνεύμα σας και το χιούμορ σας ακόμη κι αν δεν είστε πάντα προσιτοί, όσο φαίνεστε αρχικά. Θα διευκρινίσετε μία σοβαρή σχέση ή αν είστε μόνοι, θα έχετε μία ευκαιρία να τολμήσετε να κάνετε μία νέα σχέση. Αποφύγετε όμως την αφέλεια και την εξιδανίκευση. Η επικοινωνία θα είναι βασικός παράγοντας, οι κοινές ιδέες και οι παράλληλοι στόχοι.

Σχετικά με τον συνδυασμό των πλανητών στον Αιγόκερω, νιώθετε ένα βάρος. Νιώθετε περιορισμό, εσωτερικά όρια και πιεστικές βαθύτερες αναζητήσεις. Πρέπει να εμβαθύνετε στις ανάγκες σας και στο τέλος, θα βγείτε νικητές. Στην κοινωνική σας ζωή, αντιμετωπίζετε εποικοδομητικά τις προκλήσεις και το ένστικτο σας βοηθά στα όνειρά σας.

Ιχθύς

Η κοινωνική σας ζωή πάει θαυμάσια και πολλές ευκαιρίες θα σας δοθούν. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είστε από την φύση σας πληθωρικοί, θα θέλετε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και θα φθάσετε σε άλλο άκρο.

Ίσως θελήσουν να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία ή την αφέλειά σας, επομένως μην είστε ανοιχτοί προς όλους. Κάποιος οικείος που μπορεί να σας έχει προδώσει, ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που σας έχει ενοχλήσει πολύ, θα γίνει μία έμμονη σκέψη και ενδεχομένως να επιδιώξετε να ζητήσετε δικαίωση. Η δικαίωση θα έρθει με την ηρεμία και την σωστή κρίση.

Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις χαρές του σπιτιού, αν και άλλες προκλήσεις σας ωθούν για το αντίθετο. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τους συγγενείς.

Μην κυνηγάτε χίμαιρες. Ένας σημαντικός σας στόχος, φαίνεται αυτή τη στιγμή σαν βουνό, όμως δεν θα είναι τόσο δύσκολο, αφού έχετε ευκαιρίες, αν επιδείξετε υπομονή και καρτερικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
9'
72 - 47
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;