Βασίλειος Κωστέτσος: Αποκαλύπτει πως έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας»
Ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε για το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, αλλά και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας», δύο φορές, ενώ σχολίασε και το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον οίκο Balenciaga.

Αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις διαφημίσεις του οίκου με παιδιά να κρατούν λούτρινα με BDSM στολές. Ο ίδιος δήλωσε:

«Περιμένουν να τελειώσει για να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και να φορέσουν το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα είναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω “παιδόφιλος/η”»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, στη συνέχεια, πέρασε σε μία συνταρακτική αποκάλυψη. Ο γνωστός σχεδιαστής είπε:

«Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος… έχω υποστεί ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία.

Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός, 12-13 ετών και μπόρεσα και ξέφυγα από αυτό. Και ήταν και μία άλλη φορά που επίσης με προστάτευσαν κάποιοι… Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος»

Ο ίδιος είχε τοποθετηθεί και μέσω των social media πριν από λίγα 24ωρα για το σκάνδαλο με τον οίκο Balenciaga. Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε:

«Δυστυχώς η ξενομανία κάποιων Ελλήνων influencers, celebrities και fashion sites ή μη, καθώς η προσωπικότητά τους μόνο φορώντας ή γράφοντας για κάποιο ξένο διάσημο brand αισθάνεται ότι είναι κάτι. Έκαναν “γαργάρα” το τραγικό θέμα του οίκου Balenciaga υποδηλώνοντας έτσι την εγκληματική συμμετοχή τους στην παιδοφιλία»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
49'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
'
73 - 72
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;