Θανάσης Αλευράς: «Τo πρόγραμμα με την Ελεωνόρα ήταν μία μεγάλη σπουδή»
Ο Θανάσης Αλευράς ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι".

Ο Θανάσης Αλευράς ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι“. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για την παράστασή του, το “40 και βγαίνω“.

«Είμαι 43 χρονών, αλλά η ιδέα αυτού του γενέθλιου πάρτι γεννήθηκε όταν έκλεισα τα 40 μου. Τρία χρόνια μας βρήκαν πάρα πολλά. Έγινα 41, έγινα 42… Δεν λες που πρόλαβα να γράψω το τραγούδι. Ένιωθα όταν το έφτιαχνα ότι θέλω να κάνω ένα γενέθλιο πάρτι με αφορμή όλα αυτά τα αφιερώματα που κάνουν οι τραγουδιστές. Οι άνθρωποι έχουν 10-20 τραγούδια και πορεύονται μια ζωή. Τα δικά μας έργα στο θέατρο κάπως δεν καταγράφονται. Οπότε ήθελα να πω την ιστορία της γενιάς μου. Τα καταφέραμε και είμαστε άξιοι εορτασμού” δήλωσε αρχικά για τη δημιουργία του αυτού του έργου».

Σε άλλο σημείο, πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω πολύ καλά τα πράγματα που λέω στην παράσταση, έχουν σχόλιο μέσα. Αφού κάνω τον απολογισμό της δικής μου της γενιάς σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε, πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ χρυσή δεκαετία να δώσουμε έργο . Η δεκαετία των 40-50 είναι μία χρυσή δεκαετία και εύχομαι να ξεπεράσουμε τον προγραμματισμό μας».

Και συμπλήρωσε: «Από φόβο δεν το παραδεχόμουν, φοβόμουν μήπως προδώσω κάτι θεατρικά. Καθόλου δεν ισχύει. Από τους ήρωες που έκανα προετοιμαζόμουν. Τα πρόγραμμα με την Ελεωνόρα, οι ταράτσες, ήταν μία μεγάλη σπουδή ώστε να πω ότι θα βγω με σιγουριά στο θέατρο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;