Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events της πόλης για το ΣΚ (2 - 4/12)
Μπήκε κι ο Δεκέμβριος και μαζί του έφερε βροχή και κρύο, μα πάνω απ' όλα πολλά και ενδιαφέροντα events.

Έξοδος στην Αθήνα winter edition!

Μπήκε κι ο Δεκέμβριος και μαζί του έφερε βροχή και κρύο μα πάνω απ’ όλα πολλά και ενδιαφέροντα events.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια θα επισκεφθούμε αυτό το ΣΚ.

Έξοδος στην Αθήνα: Lives

✔JACK SAVORETTI

3/11

έξοδος στην Αθήνα

Μετά την εξαιρετική συναυλία που μας χάρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, που έγινε sold out, 2 εβδομάδες, νωρίτερα, ο Jack Savoretti επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με το συγκρότημά του στα πλαίσια της περιοδείας του “Europiana”.

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με τον Jack Savoretti το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο TAE KWON DO.

Μετά από τις αλλεπάλληλες αναβολές λόγω των μέτρων κατά του covid, ο Jack Savoretti εμφανίστηκε τελικά στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021. Ήταν μια μοναδική βραδιά που έμεινε αξέχαστη τόσο για τον ίδιο αλλά και για το κοινό που δε σταμάτησε να τον χειροκροταεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το άλμπουμ του Europiana κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021 και είναι το δεύτερο άλμπουμ του που έφτασε το #1 των UK Charts μετά το “Singing to Strangers”. Ηχογραφήθηκε στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πήρε εξαιρετικές κριτικές. Από τότε έχουν δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη στα πλαίσια της ομώνυμης περιοδείας του.

O Jack Savoretti είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινό το οποίο όμως και ο ίδιος αγαπάει πολύ. Δεν είναι τυχαίο, αφού 16 τραγούδια του παίζονται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ραδιόφωνο, ανάμεσά τους τα. “What More Can I Do”, “Whiskey Tango”, “Greatest Mistake”, «Love is On The Line”, “Who’s Hurting Who”, “Too Much history” κ.α. Όλα αυτά τα τραγούδια καθώς και πολλά ακόμα θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε πάλι ζωντανά στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε περισσότερα για το event, εδώ!

✔Cinema Paradiso Project

3-4/12

Οι Cinema Paradiso Project συναντούν τον Ennio Morricone στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Η πρώτη συνάντηση έγινε την περασμένη Άνοιξη και μας έκανε να θέλουμε κι άλλο! Η σχέση άλλωστε του σχήματος με τον “Maestro” είναι ιδιαίτερη καθώς η μουσική του Morricone για την ταινία “Nuovo Cinema Paradiso” αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του σχήματος αλλά και του ονόματος που έδωσαν στο όλο εγχείρημα.

Ο πρωτότυπος, ανατρεπτικός αλλά και βαθιά μελωδικός Morricone άφησε το μουσικό του στίγμα βαθιά χαραγμένο. Ανάμεσα σε ένα ευρύτατο φάσμα δημιουργίας σε πάνω από 500 ταινίες, oι Cinema Paradiso Project διαμορφώνουν μια παράσταση που φωτίζει αυτήν ακριβώς την επιρροή του Morricone όχι μόνο στη μουσική του κινηματογράφου αλλά και στο έργο καλλιτεχνών από τον χώρο της pop, rock, latin αλλά και της jazz μουσικής όπως Hans Zimmer, Bruce Springsteen, Radiohead, Quincy Jones, Dulce Pontes, Eumir Deudato, Norah Jones…

Από τη στιγμή που ο Sergio Leone γύριζε τις ταινίες του βάζοντας στα ηχεία του κινηματογραφικού σετ τη μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου τότε συνθέτη, ώστε “να έρθουν οι ηθοποιοί στην κατάλληλη διάθεση”, ο Ennio Morricone έγραψε ιστορία. Μια ιστορία που ξεκινά από τα Ιταλικά Western του ’60 και διευρύνεται σε όλο τον κόσμο μέχρι μόλις πριν 2 χρόνια, όταν η συνθετική του πένα έπαψε μόνο σαν πέρασε στο πάνθεον των αθανάτων. Οι Cinema Paradiso Project υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι με όχημα τις εμβληματικές συνθέσεις, τις πανέμορφες μελωδίες του “Maestro”.

Διαβάστε εδώ περισσότερα!

✔ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC ζωντανά στην Αθήνα | Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

3/12

έξοδος στην Αθήνα

Η Made of Stone Productions παρουσιάζει
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC ζωντανά στην Αθήνα!
“Χειμερινή σύναξις. Δις. Αγαλλίαση ψυχής και σώματος. Με τους Θραξ Πανκc… στο Κύτταρο. και σε κάθε κύτταρο…”

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

✔ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

3-4/12

έξοδος στην Αθήνα

«Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»το αξεπέραστο και πάντα επίκαιρο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012 από τις εκδόσεις Ψυχογιός και λατρεύτηκε από χιλιάδες αναγνώστες, ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Coronet, με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Νέλλη Γκίνη και τον Σπύρο Ιωάννου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε σκηνοθεσία Ειρήνης Ιακώβου.

Μια ανθρώπινη, ανατρεπτική και συγκινητική ιστορία που ρίχνει φως στις εύθραυστες ατομικές και οικογενειακές σχέσεις. Ακραία πάθη, έρωτας και συγκίνηση συνυπάρχουν σε ένα σκηνικό παιχνίδι εκπλήξεων και ανατροπών, μέσα από έναν εξομολογητικό χείμαρρο και τις δυναμικές προσωπικότητες των πρωταγωνιστών του.

Με «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», η Λένα Μαντά πλέκει την κοινωνική φυσιογνωμία της επαρχίας της δεκαετίας του ’60, ανακαλώντας μνήμες εκείνων των χρόνων και αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα, στοιχεία στα οποία βασίστηκαν πολλά από τα «κακώς κείμενα» της σημερινής πραγματικότητας.

Δείτε εδώ περισσότερα για το event!

✔Σκρουτζ the musical

3-4/12

Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει για 2η χρονιά στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ μέσα από το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «ΣΚΡΟΥΤΖ The Musical».

Από τις 3 Δεκεμβρίου, η κλασική Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Τσαρλς Ντίκενς έρχεται να μάς θυμίσει την αξία του πνεύματος των Χριστουγέννων, μέσα από ένα λαμπερό μιούζικαλ που θα ζεστάνει την καρδιά και την ψυχή μας.

Ένα ξεχωριστό θέαμα για όλη την οικογένεια και όσους θέλουν να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής.

Τρυφερότητα, καλοσύνη, αγάπη, φαντασία και λίγη χρυσόσκονη… είναι τα απαραίτητα συστατικά, που θα κάνουν ακόμα και τον δύσπιστο, μίζερο και τσιγγούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ, να αλλάξει για πάντα!

Σε σκηνοθεσία, χορογραφία και καλλιτεχνική επιμέλεια του Αναστάση Δεληγιάννη, πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Αντώνη Καρατζίκη και διασκευή της Μαρίας Αθήνη η πιο διδακτική ιστορία αγάπης ζωντανεύει με τους σπουδαίους πρωταγωνιστές Σπύρο Μπιμπίλα στο ρόλο του Σκρουτζ,  Μπέσυ Μάλφα Πηνελόπη Αναστασοπούλου και  Άρη Μακρή.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί και χορωδοί: Γιάννος Παπαευσταθίου,  Έλενα ΔελακούραΓιώργος ΚαρκάςΕύα Σταμάτη Μαρία Κοσμάτου Ίριδα Γουριώτου –Τούλα, Μάρα Τζίμα, Γιάννης ΜαμώληςΚοσμάς Μεταξόπουλος, Άγγελος Αντωνάκος, Ελευθερία Πάλλα, Μαρτίνα Μωραΐτη, Σεμέλη Σακελλαρίου, Αλέξανδρος Φωτιάδης, Κυριάκος Δημητρόπουλος, Γιώργος Χουσάκος. 

Μια πολυπληθής μουσικοθεατρική παραγωγή με συνοδεία ορχήστρας και έναν σπουδαίο θίασο.

✔Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης

έξοδος στην Αθήνα

3-4/12

Με την επανάληψη μιας μοναδικής επιτυχίας θα ξεκινήσει τη φετινή περίοδο το Θέατρο ΣΤΟΑ, παρουσιάζοντας για 25 παραστάσεις μόνο, που θα ξεκινήσουν στις 11 Νοεμβρίου, τον μονόλογο ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’ με σκηνοθέτη και ερμηνευτή τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο μονόλογος αυτός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 στη ΣΤΟΑ και στη συνέχεια παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη(Θέατρο της ΕΜΣ), στη Σύρο(Θέατρο Απόλλων), στην Κόρινθο(Θέατρο Περιγιαλίου), στον Πειραιά(Δημοτικό Θέατρο), στη Λεμεσό(θέατρο Ριάλτο) και τέλος στο Μικρό Άνεσις στους Αμπελοκήπους εγκαινιάζοντας το 2019 το νέο αυτό θέατρο. Έχουν δοθεί συνολικά περί τις 250 παραστάσεις που παρακολούθησαν 25000 θεατές, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του Θανάση Παπαγεωργίου, τόσο από την επίσημη κριτική και το Κοινό όσο κυρίως από τη Θεατρική Κοινότητα.

Η τωρινή του επανάληψη εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της Στοάς, που η πανδημία δεν επέτρεψε να εορταστούν όταν και όπως έπρεπε, μαζί με μία σειρά εκδηλώσεων, όπως ποιητικές βραδιές, μουσικά αφιερώματα, παραστάσεις του θεατρικού εργαστηρίου της Στοάς και τέλος το ανέβασμα, στο τέλος της σεζόν, ενός καινούργιου έργου του ίδιου του Παπαγεωργίου με τίτλο ‘’Για τα μάτια της Βαλέρια’’. Είναι η 52η θεατρική περίοδος του ιστορικού αυτού θεάτρου που ιδρύθηκε στου Ζωγράφου το 1971 και έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς παρουσιάζοντας περί τα 150 έργα για μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας ένα μοναδικό ρεκόρ μακροβιότερου θεάτρου υπό την διεύθυνση του ίδιου καλλιτεχνικού διευθυντή.

Ο μονόλογος ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’ γράφτηκε από τη Νάση Τουμπακάρη και βασίστηκε στην αυτοβιογραφία του Μάρκου Βαμβακάρη της Αγγελικής Βέλλου-Κάϊλ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση. Η σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια ανήκει στη Λέα Κούση, μόνιμης συνεργάτιδας του Θεάτρου Στοά.

Δείτε εδώ περισσότερα για την παράσταση!

✔Ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα

3-4/12

Ευγένιου Ο’ Νηλ

Ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα

Στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή περίοδο

το αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Ευγένιου Ο’ Νηλ,

σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά

Μετά την περυσινή πολύ επιτυχή νέα συνεργασία του Δημήτρη Καραντζά με τη Μπέττυ Αρβανίτη και το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, το αριστούργημα του Ευγένιου Ο’ Νηλ ανεβαίνει και πάλι στο ιστορικό θέατρο της Κυψέλης, στις 3 Νοεμβρίου.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;