Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Το κοινό είναι υποψιασμένο και θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη»
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο του στον «Καποδίστρια» και τη στήριξη στο Γιώργο Κιμούλη.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε σήμερα Πέμπτη (1/12) στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εργασία του ως σκίπερ σε σκάφη, το ρόλο του στον «Καποδίστρια» και τη στήριξη στο Γιώργο Κιμούλη.

Όσον αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού σχολίασε: «Ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα είναι του ηθοποιού, ήταν πολύ κουραστικό και όσο είχα νυχτερινά μαγαζιά».

«Η δόξα με βρήκε στα 30 μου και ήμουν ήδη ένας χορτάτος άνθρωπος», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη διαχείριση της δόξας στα νιάτα του ο Μιχάλης Ιτρόπουλος.

Μιλώντας για τη σχέση του με την Κατερίνα ο ηθοποιός ανέφερε: «Η Κατερίνα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, μακάρι να είμαστε μαζί για πάντα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καποδίστριας» αποκάλυψε ότι θα υποδυθεί τον καπετάν – Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

«Δεν έχω να πω κάτι για όσα έγιναν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Γιάννη Σμαραγδή, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο», σχολίασε με όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για την ενασχόληση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την υποκριτική.

Τέλος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε και στο Γιώργο Κιμούλη λέγοντας:

«Άλλο κάποιος να κάνει κάτι ποινικά κολάσιμο, άλλο να έχει κακή συμπεριφορά. Το κοινό είναι υποψιασμένο και θα στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα συμμετέχει στον «Άσπρο πάτο» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;