Πώς να βάλεις σωστά τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου;
Ο καλύτερος τρόπος για να φαίνεται ακόμα πιο φωτεινό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

Καθώς πλησιάζει ο Δεκέμβριος και τα Χριστούγεννα 2022, βλέπουμε όλο και περισσότερα σπίτια να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και να ετοιμάζονται για τις γιορτές γενικότερα. Και ενώ κάποιοι έχουν ήδη στολίσει τα δέντρα τους, εμείς σου βρήκαμε τους καλύτερους τρόπους για να το κάνεις πιο φωτεινό και να τοποθετήσεις σωστά τα λαμπάκια!

Αρκετοί είναι οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, συγκεκριμένα, στο TikTok που δείχνουν διάφορους τρόπους για να τοποθετήσεις τα λαμπάκια σου σωστά και να φαίνεται πιο φωτεινό το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος που φαίνεται να πετυχαίνει ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις!

Πρόκειται για την μέθοδο «ζιγκ ζαγκ». Η μέθοδος αυτή θέλει τα λαμπάκια να τοποθετούνται σε κάθε κλαδί.

@mrsclarehoops The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun 🎄🎅🏽😂😜 #christmastreedecorating #christmaslights #christmastreelighthack ♬ Rocking Around the Christmas Tree – Brenda Lee

Μία χρήστης στο TikTok προτείνει τα λαμπάκια να τοποθετούνται κάθετα. Στη συνέχεια, προτείνει να τα σπρώξεις με προσοχή προς τα μέσα.

Από την άλλη, η Kelly Fitz Simons δημοσίευσε στο Instagram βίντεο που τν δείχνει να περνά τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τη μέθοδο του «ζιγκ ζαγκ» από κάτω προς τα πάνω και όχι κάθετα. Αφού τοποθετήσει πολλά στον κορμό του δέντρου αρχίζει και βάζει σε κάθε κλαδί φωτάκια, πηγαίνοντας το καλώδιο από την μία πλευρά στην άλλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly fitz|Missellamayandmommy (@kellyfitzsimons_)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;