Μουντιάλ 2022: Το πρόγραμμα της Τρίτης (29/11)
Τι έχει σήμερα το μενού;

Τα ψέματα τελείωσαν. Τα λάθη πια δε συγχωρούνται και όσοι… παραμένουν ζωντανοί για την πρόκριση στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν από σήμερα την τελευταία ευκαιρία τους.

Η αυλαία της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων ξεκινά σήμερα με τον πρώτο όμιλο να διεξάγεται στις 17:00 το απόγευμα. Ολλανδία – Κατάρ και Εκουαδόρ – Σενεγάλη τα ματς, με ένα και μοναδικό σενάριο να αφήνει τους οράνιε εκτός συνέχειας. Να χάσουν και την ίδια ώρα να χάσει και το Εκουαδόρ από τη Σενεγάλη με λιγότερη διαφορά. Η λογική λέει πως οι “οράνιε” δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα και το σπουδαίο ματς είναι αυτός ανάμεσα στο Εκουαδόρ και τη Σενεγάλη. Τέσσερις βαθμούς για το Εκουαδόρ, τρεις για τη Σενεγάλη και… όλα για όλα για την πρόκριση.

Στον δεύτερο όμιλο, έχουμε τη βρετανική… μονομαχία Αγγλία εναντίον Ουαλίας, με τους πρώτους να είναι σε παρόμοια κατάσταση με εκείνη των Ολλανδών. Στους τέσσερις βαθμούς, με πολύ υψηλό goal average (συν 4), κάτι που σημαίνει πως μένει εκτός μονάχα σε ένα σενάριο. Αν χάσει με 4-0 από την Ουαλία του Μπέιλ και ταυτόχρονα υπάρξει νικητής στο παιχνίδι του Ιράν με την Αμερική.

Φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ματς του Ιράν με τις ΗΠΑ, παιχνίδι με πολιτικό υπόβαθρο. Το Ιράν νίκησε την Αμερική (2-1) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998. Τα 5 από τα 6 τελευταία γκολ του Ιράν σε τελική φάση Μουντιάλ έχουν σημειωθεί στις καθυστερήσεις! Η Αμερική έχει ηττηθεί στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 7 από τις 8 προηγούμενες παρουσίες της.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (29/11):

  • 17:00 Ολλανδία – Κατάρ (ΑΝΤ1, ANT1+)
  • 17:00 Εκουαδόρ – Σενεγάλη (Antenna.gr, ANT1+)
  • 21:00 Ουαλία – Αγγλία (ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+)
  • 21:00 Ιράν – ΗΠΑ (Antenna.gr, ANT1+)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;