Jennifer Lopez: «Όταν χωρίσαμε με τον Ben πίστεψα ότι θα πεθάνω»
Με αφορμή το νέο της άλμπουμ, "This Is Me … Now", η Jennifer Lopez όχι μόνο άνοιξε την καρδιά της αλλά προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ, This Is Me … Now, 20 χρόνια μετά το θρυλικό άλμπουμ του 2002, This Is Me… Then, η Jennifer Lopez όχι μόνο άνοιξε την καρδιά της αλλά προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

Στη συνέντευξή της στο Apple Music 1, η τραγουδίστρια, δεν δίστασε να μιλήσει για τον μεγάλο πόνο που ένιωσε μετά τον χωρισμό του 2004 από τον Ben Affleck λίγο μετά την ακύρωση του γάμου τους:

«Ο πόνος ήταν αβάσταχτος όταν χωρίσαμε. Όταν ακυρώσαμε τον γάμο μας πριν 20 χρόνια, αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου. Ειλικρινά πίστεψα πως θα πεθάνω. Για 18 χρόνια μπήκα σε μια σπείρα και τίποτα δεν κυλούσε σωστά. Αλλά τώρα, 18 χρόνια μετά, έχουμε ένα ευτυχισμένο τέλος, ένα τέλος από αυτά που δεν μπορεί ποτέ να συμβούν στο Hollywood. Ήθελα λοιπόν με το άλμπουμ αυτό να κρατήσω ζωντανή τη στιγμή αυτή για πάντα, τη στιγμή που έσμιξα ξανά με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε πως θα είμαστε για πάντα μαζί. Το μήνυμα του άλμπουμ μου είναι πως η αληθινή αγάπη υπάρχει, αυτή είναι αληθινή αγάπη».

Έπειτα η Jeniffer Lopez, ανέφερε:

«Το άλμπουμ είναι η ουσία του ότι μπορεί να έχεις στιγμές που τα έχεις χάσει όλα και σχεδόν το έχεις βάλει κάτω αλλά δεν πρέπει. Η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποιες φορές διαρκεί για πάντα. Θέλω να σταλεί το μήνυμα αυτό σε όλον τον κόσμο κι ας δείχνει πόσο ευαίσθητοι είμαστε».

Η ίδια αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά τον Ben Affleck τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε και το άλμπουμ This is Me Then αλλά το 2004, μία εβδομάδα πριν την τελετή, ο γάμος ακυρώθηκε και χώρισαν.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
14'
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
14'
0 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
6'
35 - 31
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;