GNTM 5: Η αποχώρηση που όλοι περίμεναν
Η κοπέλα είχε τη χειρότερη φωτογραφία στη δοκιμασία σύμφωνα με τους κριτές και αποχώρησε από το GNTM 5.

Με ανανεωμένη διάθεση ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τα κορίτσια το GNTM 5. Οι κοπέλες δέχονται τη μία πρόκληση μετά την άλλη μέχρι να καταφέρουν να φθάσουν στον στόχο τους που είναι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού.

Αρχικά, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε ένα mini challenge και να γίνουν για λίγο art directors ώστε να «σκηνοθετήσουν» ξεχωριστά σετ, στα οποία επιμελήθηκαν τη Mary Vitinaros και τον Χρήστο Μπίρμπα. Μετά από λίγο, έφτασε και το γράμμα για τη φωτογράφιση αποχώρησης. Το σχετικό μήνυμα έκανε τα κορίτσια να αναρωτιούνται για το τι δοκιμασία θα ακολουθούσε.

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 5, τα κορίτσια έπρεπε να κρατήσουν δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen. Το styling αποτελούνταν από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Το σετ της φωτογράφισης αποδείχθηκε αρκετά απαιτητικό, καθώς κορίτσια που πίστευαν ότι θα έχουν εξαιρετικές λήψεις απογοητεύτηκαν, ενώ άλλες, που δεν ήταν σίγουρες για το αποτέλεσμα, απογειώθηκαν. Στο πλατό, οι διαφωνίες των τριών κριτών της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα ήταν έντονες, ενώ οι διαφορετικές αντιλήψεις για τις φωτογραφίες που έφτασαν στο πλατό έφεραν συγκρούσεις.

Στο bottom two κατέληξαν κορίτσια που δεν περίμενε κανείς. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως το κορίτσι που έπρεπε να αποχωρήσει από το GNTM 5 ήταν η Ειρήνη.

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε πως δεν ήταν καθόλου καλή η φωτογραφία της και ήταν σαν να αλλάζει με το ζόρι λάμπες. Από την πλευρά του, ο guest κριτής σχολίασε:

«Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου καλή στιγμή. Θα την πετούσα τη φωτογραφία»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 3 
 1 
 2 
 1