TikTok: Οι viral μεταμορφώσεις μιας γυναίκας με μακιγιάζ και σελοτέιπ - «Aπάτη» ή ό,τι καλύτερο έχουμε δει ever;
Μια γυναίκα, που χαρακτηρίστηκε «η μεγαλύτερη απάτη ever» αποκάλυψε πώς μεταμορφώνεται καθημερινά στην κόρη της!

Μια γυναίκα, που χαρακτηρίστηκε «η μεγαλύτερη απάτη ever» αποκάλυψε πώς μεταμορφώνεται καθημερινά στην κόρη της!

Η Chloe Fountain, η οποία αρνείται να αποκαλύψει την ηλικία της, δημοσιεύει τακτικά βίντεο στο TikTok, όπου μετρά 990,000 followers, τα οποία δείχνουν πώς υποτίθεται ότι αφαιρεί χρόνια χρησιμοποιώντας μακιγιάζ και σελοτέιπ.

 

@chloewaterz Just being a transformer #makeuptransformation #itsallmakeup #transformation #glowup #whatdoyouthink ♬ Level Up – Ciara

Η Καναδή κάνει μερικές ομολογουμένως άκρως εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, με πολλούς να αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο πριν και μετά το βίντεο, που υποτίθεται ότι απεικονίζει την αλλαγή.

Όπως έχει δηλώσει παλαιότερα στη New York Post, της αρέσει να «προκαλεί αντιδράσεις» με την εμφάνισή της. «Προσπαθώ να δημιουργώ μυστήριο γιατί αυτό είναι που φέρνει followers στη σελίδα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου γιατί θέλω να γίνω διάσημη στο ίντερνετ», αναφέρει η ίδια.

Αν και διαβεβαιώνει ότι τα βίντεο είναι «100% αληθινά», παραδέχεται ότι υπερβάλλει λιγάκι στην κάμερα, κάνοντας τον εαυτό της να φαίνεται πιο χάλια από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

@chloewaterzHow mad would you be♬ Thrift Shop – Macklemore & Ryan Lewis ft. Wanz

«Με κάνω να δείχνω ελαφρώς χειρότερη από ό,τι συνήθως. Όταν ξυπνάω πρησμένη επειδή κοιμήθηκα μπρούμυτα, λέω: “Σήμερα θα είναι καλή μέρα”», δήλωσε στο Newsweek.

Ωστόσο οι μεταμορφώσεις της συχνά κάνουν τους followers της να αμφισβητούν την εγκυρότητά τους.

«Αποκλείεται να είναι το ίδιο άτομο», έγραψε κάποιος χρήστης.

«Αυτό το ντουέτο μητέρας- κόρης είναι ξεκαρδιστικό», λέει ένας άλλος, υπονοώντας ότι η κόρη της είναι στην πραγματικότητα το μοντέλο για τις εικόνες του «μετά».

@chloewaterz Worlds best catfish right here #catfish #transformation #glowup #FlexEveryAngle #transformationchallenge #makeupartist ♬ Who Let The Dogs Out – Baha Men

@chloewaterz Busy makeup tutorial #busymakeup #under10minmakeup #makeup #transformation ♬ Mastermind – Taylor Swift

Η Chloe Fountain λέει ότι δεν την ενοχλεί η κριτική που δέχεται στο διαδίκτυο.

«Όταν ήμουν παιδί, η μητέρα μου, μου έκανε bullying και μου έλεγε κακά πράγματα όπως: “Δεν θα γίνεις ποτέ μοντέλο, τα πόδια σου είναι πολύ χοντρά”. Οπότε, αν μπορώ να αντέξω την αρνητικότητα της σε όλη μου τη ζωή, σίγουρα μπορώ να αντέξω εκείνους που με μισούν στο διαδίκτυο», λέει.

«Δεν προσπαθώ να ξεγελάσω κανέναν ούτε να κάνω κάποιον να νιώσει χαζός. Θέλω απλώς να δείξω στον κόσμο ότι μπορείς να κάνεις όμορφες αλλαγές στον εαυτό σου σε οποιαδήποτε ηλικία», τονίζει.

 

@chloewaterz I’m just really ugly without makeup I guess lol #transformation #glowup #makeuptransformation #makeup ♬ Stereo Love(Remix) – 初梦

@chloewaterz How to make the world perceive you as young ##lifehack##howitransform##transformation##glowup ♬ Daughters – John Mayer

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;